- 45%

Binefacerile casatoriei

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „IUBEȘTE ȘI SPIONEAZĂ“

Dacă domnișoara Laura Hopkins și-ar fi dorit un soț, frumusețea, inteligența și averea ei i-ar fi făcut sarcina ușoară. În schimb, Laura preferă să-și folosească șarmul într-un mod cu totul și cu totul diferit. Ajutându-se de numele de împrumut de Lady Sterling, Laura sare în ajutorul tinerelor femei care sunt abuzate sau compromise de angajatorii lor. Unii ar putea să vadă acțiunile ei ca pe niște acte de hoție și șantaj. Pentru ea însă, nu sunt decât mici acte justițiare. Aflată în urmărirea ultimei ei ținte, Laura e ajutată în mod neașteptat de un gentleman care anunță că se numește Lord Sterling.

Ca spion al Coroanei, căpitanul Jeremy Addison, viconte de Sterling, a primit tot soiul de misiuni periculoase, însă nici una la fel de complicată ca investigarea seducătoarei Lady Sterling. Obligați să pozeze ca proaspăt căsătoriți în căminul unui conte rău famat, Laura și Jeremy formează o alianță neașteptată și o... legătură pasională. Dar e posibil ca o asemenea mascaradă periculoasă să ducă la o dragoste adevărată, care să dureze?

 

Susanna Craig a debutat în 2016 cu seria „Dorințe nestăpânite“ și a câștigat în scurt timp aprecierea criticilor de specialitate și a iubitorilor de historical romance.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 27 iul. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Susanna Craig
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-9492-8