- 45%

Adevarul despre dragoste si duci

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA „LADY TRUELOVE“

Pe Henry, duce de Torquil, nu l-ai prinde nici mort citind popularul editorial „Dragă Lady Truelove“, dar când sfaturile acesteia o determină pe mama lui să se căsătorească pe furiș provocând un scandal, Henry, indignat, decide că autoarea acestei prostii trebuie oprită înainte de a mai ruina și alte vieți. Deși identitatea lui Lady Truelove este un secret bine păzit, Henry are motive să suspecteze că editoarea celebrei rubrici, frumoasa și provocatoarea Irene Deverill, este și autoarea ei.

Lui Irene îi vine ușor să-i sfătuiască pe alții să se lasă pradă pasiunii, dar când îl întâlnește pe ducele de Torquil, află curând că pasiunea are un preț. Când un sărut impulsiv, de moment, o atrage într-o relație fierbinte cu Henry, rezultatul ar putea fi distrugerea iubitului ei ziar, carierei și independenței. Dar în brațele ducelui, capitularea este atât de dulce...

 

Laura Lee Guhrke a lucrat șapte ani în publicitate, a avut o afacere de succes în domeniul cateringului și a condus o companie de construcții înainte de a decide că a scrie romane este o activitate mai plăcută. Autoare de bestselleruri New York Times și USA Today, Laura a scris peste douăzeci și cinci de romane istorice.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 mar. 2022
Colectie : Alma
Traducator(i) : Corina Nicolae
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-8903-0