- 45%

Indragostita de un crai

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „FAMILIA MACLACHLAN “

Ce mai contează dacă Kate, Lady d'Allenay, nu are absolut nici o perspectivă de căsătorie? Ea are un castel și o moșie de administrat, precum și o soră de care trebuie să aibă grijă, ceea ce înseamnă că nu este niciodată, niciodată nesăbuită. Până când un accident aduce un străin chipeș și viril la castelul Bellecombe, iar Kate se trezește tentată să se lase în voia sărutărilor păcătoase ale musafirului ei.

Dezmoștenit de familia sa aristocrată, lordul Edward Quartermaine și-a folosit mintea genială pentru a supraviețui. Temut și hulit de mulți pentru că este proprietarul celui mai rău famat salon de jocuri de noroc din Londra, el se luptă acum să-și recupereze memoria, fiind sigur de un singur lucru: vrea tot ceea ce Kate îi oferă – și chiar mai mult.

Când însă Edward își recapătă memoria, el și Kate își dau seama cât de mult au pariat pe o pasiune scandaloasă care ar putea fi ruina ei, dar poate și salvarea lui...

 

În timpul frecventelor sale călătorii la Londra, Liz Carlyle își împachetează întotdeauna perlele, papucii de dans și corsetul din os de balenă, încrezătoare că, în cele din urmă, va primi o invitație la bal. Din păcate, nu a primit nici una. Atunci când nu trăiește în secolul al XIX-lea, Liz locuiește în Cary, Carolina de Nord, împreună cu soțul ei, avocat, și patru frumoase feline.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 mai 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Liz Carlyle
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-9145-3