- 50%

- 50%

-50%

Dansul pasiunii

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

SERIA ÔÇŁ├ÄNGERII C─éZU╚ÜIÔÇŁ Asemenea tizului s─âu, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumuse╚Ťea nep─âm├ónteasc─â ╚Öi inteligen╚Ťa diabolic─â. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat s─â-╚Öi foloseasc─â ├«nzestr─ârile excep╚Ťionale pentru a-╚Öi ocroti ╚Ťara de inamicii nev─âzu╚Ťi, ╚Öi se achit─â de misiune la...

SERIA ÔÇŁ├ÄNGERII C─éZU╚ÜIÔÇŁ

Asemenea tizului s─âu, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumuse╚Ťea nep─âm├ónteasc─â ╚Öi inteligen╚Ťa diabolic─â. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat s─â-╚Öi foloseasc─â ├«nzestr─ârile excep╚Ťionale pentru a-╚Öi ocroti ╚Ťara de inamicii nev─âzu╚Ťi, ╚Öi se achit─â de misiune la perfec╚Ťie ÔÇô p├ón─â c├ónd ├«nt├ólne╚Öte o femeie misterioas─â cu aptitudini comparabile ├«n materie de ├«n╚Öel─âtorie.

Rând pe rând senzuală și sfioasă, nechibzuită și vulnerabilă, fermecătoarea lui adversară îi înnebunește deopotrivă mintea și inima. Kit Travers a intrat într-un joc periculos care presupune schimbări continue de identitate și minciuni abile, în care un singur pas greșit i-ar putea aduce moartea. Dar deghizările ei nu au înșelat niciodată ochiul atent al contelui de Strathmore.

F─âr─â a-╚Öi putea acorda o ├«ncredere deplin─â, dar incapabili s─â se despart─â, cei doi ├«╚Öi unesc for╚Ťele pentru a cerceta dedesubturile ├«naltei societ─â╚Ťi londoneze. ├Äns─â nici m─âcar doi mae╚Ötri ├«n arta mistific─ârii nu pot sc─âpa din capcana senzual─â a pasiunii ÔÇô sau dintr-o iubire imposibil─â mai pre╚Ťioas─â dec├ót via╚Ťa ├«ns─â╚Öi.

 

ÔÇ×Cu surprize la fiecare pagin─â care ├«i ╚Ťin ├«n suspans pe cititori p├ón─â la final, Dansul pasiunii aduce ├«n combina╚Ťie ╚Öi umorul al─âturi de o poveste de dragoste plin─â de senzualitate.ÔÇť Romantic Times Book Club

 

Roman distins cu Premiul RITA al Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
Nr. pagini:
attribute_icon
384
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3959-2
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate