lipsă stoc

Indrazneste sa ramai

Nota ta:
100 % of 100
24,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „ÎNDRĂZNEȘTE SĂ…“

Unele femei reușesc din prima să ia deciziile bune. Însă Meg Thompson pare să facă în mod constant alegerea greșită – și astfel ajunge să fie nemăritată, însărcinată și fără nici un sprijin. Însă acum este momentul să facă schimbări importante în viața ei, să se concentreze doar asupra copilului și să nu lase nici un bărbat să îi mai tulbure inima, gândurile și existența... dar după ce își mai oferă o noapte de pasiune, fără implicații emoționale. Acest lucru ar fi fost mult mai ușor de făcut dacă în viața ei nu ar fi apărut Scott Dare, un polițist dur și chipeș, care pare hotărât să o salveze din situațiile dificile în care Meg are tendința să ajungă fără să vrea.

Când Scott Dare aude că Meg este hotărâtă să aibă o aventură de-o noapte înainte ca viața ei să se schimbe pentru totdeauna, se decide că el este bărbatul potrivit. A doua zi însă constată că îi este foarte greu să stea departe de ea, nu doar fiindcă atracția fizică este uimitoare, ci și fiindcă Meg reprezintă o combinație de putere și vulnerabilitate absolut irezistibilă pentru el.

Brusc, aventura de-o noapte se transformă pentru amândoi în dorința de a rămâne o viață împreună… până când trecutul lui Meg le poate pune în pericol speranțele, visurile, chiar și viața.

 

„Romanele lui Carly Phillips satisfac pe deplin dorința de pasiune a oricărui cititor.The Sun

 

CARLY PHILLIPS este autoarea a peste 50 de romane de dragoste contemporane, aflate în topurile de vânzări din New York Times și USA Today.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 iul. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Carly Phillips
Traducator(i) : Larisa Din
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-6025-1