- 40%

Indrazneste sa ma atingi

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 18.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA „ÎNDRĂZNEȘTE SĂ…“

Olivia Dare, director executiv al Miami Thunder, și directorul responsabil pentru deplasările Dylan Rhodes împărtășesc mai mult decât pasiunea pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia este prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea. Având în vedere trecutul ei – un tată aproape bigam și un fost iubit care i-a arătat că nu are nici o importanță în viața lui –, Olivia se teme că viitorul nu-i va aduce decât durere. Și totuși, nu se poate abține să nu fie atrasă în povestea de dragoste pasională cu Dylan, chiar dacă păstrează ascunse față de el lucruri importante.

Dylan nu este bărbatul care să facă lucrurile pe jumătate. Odată ce a decis că Olivia este femeia perfectă pentru el, aruncă în lupta de a o cuceri toate atuurile – și nu sunt puține. Când marele eveniment Pro Bowl îi duce în paradisul tropical din Hawaii, Dylan vrea să profite de ocazie și să îi demonstreze că timpul petrecut împreună le oferă delicii nebănuite. Și deși cele petrecute acolo le pot schimba viața, după ce Olivia îi mărturisește cel mai bine păstrat secret, se poate dovedi Dylan bărbatul suficient de puternic să îi fie alături? Sau Olivia va fi din nou dezamăgită, de data asta de cel mai important om din viața ei?

 

„Carly Phillips te poate purta în locuri romantice la care nici nu ai visat!“ Robyn Carr 

 

CARLY PHILLIPS este autoarea a peste 50 de romane de dragoste contemporane, aflate în topurile de vânzări din New York Times și USA Today.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 iul. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Carly Phillips
Traducator(i) : Larisa Din
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-5191-4