- 30%

- 30%

Ultima noapte cu un conte

Autor: Kelly Bowen
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
SERIA ÔÇ×DIAVOLII DIN DOVERÔÇť Dup─â b─ât─âlia de la Waterloo, Eli Dawes, conte de Rivers, este considerat mort ÔÇô ╚Öi el alege s─â ├«i lase pe to╚Ťi s─â cread─â acest lucru, refuz├ónd s─â se ├«ntoarc─â ├«n Londra. Luptele i-au l─âsat urme dureroase, ╚Öi nu mai este acum cuceritorul chipe╚Ö care era c├óndva. Tot ce vrea este s─â-╚Öi...

SERIA ÔÇ×DIAVOLII DIN DOVERÔÇť

Dup─â b─ât─âlia de la Waterloo, Eli Dawes, conte de Rivers, este considerat mort ÔÇô ╚Öi el alege s─â ├«i lase pe to╚Ťi s─â cread─â acest lucru, refuz├ónd s─â se ├«ntoarc─â ├«n Londra. Luptele i-au l─âsat urme dureroase, ╚Öi nu mai este acum cuceritorul chipe╚Ö care era c├óndva. Tot ce vrea este s─â-╚Öi ascund─â cicatricile la re╚Öedin╚Ťa lui de la ╚Ťar─â. Dar, c├ónd se ├«ntoarce acolo ╚Öi ├«ncearc─â s─â se strecoare ├«n vechiul s─âu dormitor, f─âr─â a fi v─âzut nici m─âcar de slujitori, are marea surpriz─â s─â dea peste cineva chiar ├«n camera lui ÔÇô ╚Öi nu peste oricine, ci peste o femeie pe care, c├óndva, o cunoscuse bine.

Rose Hayward ├«╚Öi aminte╚Öte c─â Eli era un crai arogant, care l-a ajutat pe fostul ei logodnic s─â o tr─âdeze ╚Öi s─â o umileasc─â ├«n fa╚Ťa ├«ntregii Londre. P─ârerea ei nu se schimb─â c├ónd ├«l descoper─â strecur├óndu-se noaptea ├«n casa care este acum ├«nchiriat─â de ╚ścoala de Fete Haverhall ╚Öi nu vrea dec├ót s─â-l fac─â s─â plece c├ót mai repede.

Cur├ónd tensiunea dintre cei doi devine aproape palpabil─â, ╚Öi atrac╚Ťia dintre ei, imposibil de rezistat. ╚śi chiar dac─â Eli a revenit din mor╚Ťi, doar Rose este cea care poate s─â-l fac─â s─â se simt─â cu adev─ârat plin de via╚Ť─â.

 

ÔÇ×Romanele lui Kelly Bowen sunt din ce ├«n ce mai bune, iar cititorii nu-╚Öi pot dori dec├ót din ce ├«n ce mai multe!ÔÇť RT Book Reviews

 

Kelly Bowen a debutat în anul 2014 cu romanul Un duce doar pentru mine care a înregistrat un succes imediat, urcând rapid în topul de bestselleruri al New York Times.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3637-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  17 mai 2018
Autor(i)  :  Kelly Bowen
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-3637-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate