Noptile unui nelegiuit

19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
SERIA „DIAVOLII DIN DOVER“ Baron. Doctor. Contrabandist. Sir Harland Hayward duce o viață dublă: aristocrat pe timpul zilei și contrabandist noaptea. În calitate de doctor, Harland are motivul perfect pentru a apărea în locuri ciudate în miez de noapte și se folosește de acest lucru pentru a face contrabandă. A ales...

SERIA „DIAVOLII DIN DOVER“

Baron. Doctor. Contrabandist. Sir Harland Hayward duce o viață dublă: aristocrat pe timpul zilei și contrabandist noaptea. În calitate de doctor, Harland are motivul perfect pentru a apărea în locuri ciudate în miez de noapte și se folosește de acest lucru pentru a face contrabandă. A ales acest stil de viață pentru a-și salva familia de la ruină, cu toate acestea nu poate accepta să profite de fascinanta Katherine Wright.

Întoarsă în Dover după o perioadă de absență, Katherine descoperă că tatăl și fratele ei fac contrabandă pentru un bărbat a cărui identitate este învăluită în mister. Crescută într-o familie de contrabandiști, ea știe că este doar o chestiune de timp până să fie prinși... și uciși. Așadar, după ce fratele ei este rănit în timpul unei asemenea misiuni, ea își convinge familia să plece și să o ia de la capăt cu ceva mai puțin riscant. Dar nu pot face asta decât după ce își onorează ultima misiune. Cum fratele ei este rănit, iar tatăl, prea bătrân și bolnav, Katherine se vede nevoită să accepte să revină la viața ei de demult și să ducă sarcina la bun sfârșit – și iese, încă o dată, în calea misteriosului Harland Hayward.

Vor reuși cei doi să se țină departe unul de celălalt sau se vor trezi prinși într-o aventură care le va pune nu numai viața în pericol… ci și inima?

 

„Kelly Bowen este o scriitoare fermecătoare, inteligentă și fascinantă!Sarah MacLean

 

Kelly Bowen a debutat în anul 2014 cu romanul Un duce doar pentru mine care a înregistrat un succes imediat, urcând rapid în topul de bestselleruri al New York Times.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jul 2020
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-5193-8
Colectie:
Traducător(i):
Bianca Paulevici
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate