lipsă stoc

- 45%

Dorinta inselatoare

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA „DESTINE AURITE“

Bogatul om de afaceri Aubrey Nelson i-a invitat pe ducele și pe ducesa de Westbrook să viziteze casa familiei sale aflată la malul mării, în Newport. Întrucât plecarea părinților săi din New York a fost amânată, Aubrey este trimis de către mama sa să supravegheze pregătirile care se fac pentru sosirea oaspeților. Dar când sosește la destinație, este surprins să găsească casa și personalul în absolută neorânduială...

Având multe de făcut și puțin timp la dispoziție, Aubrey ajunge să se bazeze pe menajeră, o tânără irlandeză încântătoare, pe nume Maeve Brown. Și când se trezește că i se confesează lui Maeve în legătură cu chestiuni mai personale, își spune că doar proximitatea îl atrage spre această femeie frumoasă, muncitoare și plină de compasiune. Totuși, când bănuiește că Maeve este în pericol, Aubrey își dă seama că sentimentele lui pentru ea sunt mult mai profunde decât ar fi trebuit. Căci ce va avea de spus mama lui, care visează la o partidă mondenă pentru fiul ei, când va descoperi că acesta și-a pierdut inima pentru o fată din clasa muncitoare?

 

Marie Force este o autoare de romane de dragoste cunoscută în toată lumea. Cărțile ei s-au vândut în aproape 10 milioane de exemplare, au fost traduse în peste douăsprezece limbi și au apărut de peste 30 de ori în topul celor mai bine vândute cărți din New York Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 5 oct. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Marie Force
Traducator(i) : Andreea Irimia
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 268
ISBN : 978-606-33-9649-6