Angelica. Supliciul de la Notre-Dame

Autor: Anne Golon
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
19,90 lei
1661. ├Äntr-un Paris al contrastelor, al bog─â╚Ťiei opulente ╚Öi al s─âr─âciei crunte, al intrigilor de curte ╚Öi al iubirilor trec─âtoare, o femeie lupt─â s─â-╚Öi salveze dragostea vie╚Ťii. Angelica are un singur g├ónd, acela de a ob╚Ťine o audien╚Ť─â la rege pentru a pleda cauza lui Joffrey de Peyrac, so╚Ťul ei, ├«nchis pe motiv...

1661. ├Äntr-un Paris al contrastelor, al bog─â╚Ťiei opulente ╚Öi al s─âr─âciei crunte, al intrigilor de curte ╚Öi al iubirilor trec─âtoare, o femeie lupt─â s─â-╚Öi salveze dragostea vie╚Ťii. Angelica are un singur g├ónd, acela de a ob╚Ťine o audien╚Ť─â la rege pentru a pleda cauza lui Joffrey de Peyrac, so╚Ťul ei, ├«nchis pe motiv c─â ├«ncheiase un t├órg cu diavolul. C─âci ├«n inima marelui ora╚Ö, ├«n ├Äle de la Cit├ę, magistra╚Ťi ├«nve╚Öm├ónta╚Ťi ├«n bl─ânuri de hermin─â ╚Öi avoca╚Ťi ├«n robe negre au de-acum puterea de a decide asupra vie╚Ťii ╚Öi a mor╚Ťii. Pe altarul obscurantismului, Joffrey de Peyrac, care pretinde c─â de╚Ťine ╚Ötiin╚Ťa extragerii aurului din piatr─â, risc─â s─â fie sacrificat ├«ntr-un proces nedrept, la care Angelica asist─â neputincioas─â. Vor avea succes str─âdaniile ei? Sau va c─âdea ╚Öi ea prad─â asasinilor care o p├óndesc pe coridoarele Luvrului?

La o jum─âtate de veac de la debutul seriei ce a marcat genera╚Ťii de-a r├óndul, Anne Golon ne propune o nou─â versiune a celebrei sale saga, care nu ╚Öi-a pierdut nimic din puterea de seduc╚Ťie asupra cititorilor de pretutindeni.

Anne Golon a ├«nceput s─â scrie seria Angelica ├«n anul 1956. Romanele s-au bucurat de un succes imens la nivel mondial, fiind publicate ├«n 63 de ╚Ť─âri, de peste 320 de edituri, iar ulterior au fost ecranizate.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2016
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0545-0
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  25 apr. 2016
Autor(i)  :  Anne Golon
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0545-0

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate