- 25%

Cuvinte care schimba minti. Cum influentezi comportamentul celorlalti cu ajutorul limbajului

Nota ta:
84 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 44,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 44,99 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt greu de convins și care îți resping ideile automat, fără ca măcar să se gândească la ele? Ți-ai dori să ai puterea de a-i influența pe cei din jur fără să-i manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai persuasiv în activitatea ta?

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, specialistă internațională în limbajul de influențare, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt și să aibă un impact asupra lui, trebuie să apelezi la cuvintele și comportamentele adecvate. În felul acesta, te vei putea înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va ameliora în mod miraculos.

Cartea de față, un manual fundamental pentru oricine își dorește să se exprime eficace și să-i influențeze pe cei din jur, te va ajuta să depășești barierele în comunicare, să îți dezvolți cariera sau afacerea și să construiești relații plăcute și productive, din care toată lumea să aibă de câștigat.

 

„Cuvinte care schimbă minți este o carte remarcabilă! Într-un limbaj simplu și accesibil, autoarea descrie factorii care ne motivează pe noi toți şi îţi arată cum să comunici, cum să vinzi și cum să-ți gestionezi afacerea, respectând totodată oamenii la un nivel profund. Exemplele ei, deseori foarte amuzante, îți vor permite să identifici tipologiile în care se încadrează persoanele din jurul tău și cele mai bune mijloace de a le aborda.JACK CANFIELD, coautor al bestsellerului Supă de pui pentru suflet

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 5 mai 2022
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Livia Olteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
ISBN : 978-606-33-7783-9