lips─â stoc

- 75%

De ce-i iubim pe cei care ne fac rau

Nota ta:
83 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 12,48┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 12,48┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

De ce-i iubim pe cei care ne fac r─âu ofer─â o explica╚Ťie genial─â ╚Öi plin─â de dramatism a motivului pentru care pacientul ╚Öi codependentul se ├«ndr─âgostesc p├ón─â peste cap de narcisi╚Öti egoi╚Öti ╚Öi egocentri╚Öti, frumo╚Öi ╚Öi deosebit de interesan╚Ťi. ├Änc─â din zorii civiliza╚Ťiei, b─ârba╚Ťii ╚Öi femeile au fost atra╚Öi irezistibil ├«n rela╚Ťii romantice nu at├ót prin ceea ce v─âd, simt ╚Öi g├óndesc, ci mai mult prin for╚Ťe invizibile.

C├ónd indivizii din medii emo╚Ťionale s─ân─âtoase se ├«nt├ólnesc, irezistibila ÔÇ×for╚Ť─â a iubiriiÔÇť creeaz─â o rela╚Ťie durabil─â, reciproc─â ╚Öi stabil─â. Codependen╚Ťii ╚Öi narcisi╚Ötii patologici sunt ├«nv─âlui╚Ťi ├«n mod similar ├«ntr-o stare de visare seduc─âtoare; cu toate acestea, se vor trezi ulterior ├«ntr-un ÔÇ×balansoarÔÇť dureros de dragoste, durere, speran╚Ť─â ╚Öi dezam─âgire. Sufletul-pereche din visele codependentului va deveni narcisistul co╚Ömarurilor lui. Cititorii vor ├«n╚Ťelege mai bine de ce ace┼čtia, ├«n ciuda dorin┼úei lor de iubire adev─ârat─â, se ├«ndr─âgostesc f─âr─â speran╚Ť─â ╚Öi dureros de partenerii care ├«i r─ânesc.

De ce-i iubim pe cei care ne fac r─âu ghideaz─â ╚Öi inspir─â at├ót omul de r├ónd, c├ót ╚Öi profesionistul pentru a rupe cercul vicios al atrac╚Ťiei patologice.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 30 oct. 2020
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Ross Rosenberg
Traducator(i) : Cosmin Nedelcu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-6608-6