- 40%

- 40%

-40.01%

Dragul meu necunoscut

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Un b─ârbat condamnat... o femeie disperat─â... din cenu╚Ö─â, speran╚Ťa rena╚Öte ca o v├ólv─âtaie... Acuzat pe nedrept de crim─â ╚Öi devenit mut ├«n urma unei b─ât─âi aproape fatale, Apollo Greaves, viconte Kilbourne, reu╚Öe╚Öte s─â evadeze de la Bedlam. Cu solda╚Ťii Coroanei pe urmele sale, ├«╚Öi g─âse╚Öte refugiu ├«ntre ruinele...

Un b─ârbat condamnat... o femeie disperat─â... din cenu╚Ö─â, speran╚Ťa rena╚Öte ca o v├ólv─âtaie...

Acuzat pe nedrept de crim─â ╚Öi devenit mut ├«n urma unei b─ât─âi aproape fatale, Apollo Greaves, viconte Kilbourne, reu╚Öe╚Öte s─â evadeze de la Bedlam. Cu solda╚Ťii Coroanei pe urmele sale, ├«╚Öi g─âse╚Öte refugiu ├«ntre ruinele renumitului parc Harte’s Folly, muncind ca simplu gr─âdinar, f─âr─â s─â aib─â nici un fel de a╚Ötept─âri de la un viitor pe care ├«l consider─â f─âr─â speran╚Ť─â. ├Äns─â c├ónd o t├ón─âr─â plin─â de via╚Ť─â se mut─â ├«n cl─âdirea abandonat─â ╚Öi d─âr─âp─ânat─â a teatrului de acolo, aten╚Ťia ├«i este cu totul acaparat─â.

T├ón─âra este Lily Stump, o celebr─â actri╚Ť─â a scenei londoneze, care trece printr-o perioad─â dificil─â fiind for╚Ťat─â s─â se mute ├«ntre zidurile arse ale teatrului din Harte’s Folly ├«mpreun─â cu b─âie╚Ťelul ei ╚Öi cu o servitoare de ├«ncredere. Cur├ónd Lily descoper─â c─â ea ╚Öi mica ei familie nu sunt singurii locatari de acolo – un b─ârbat masiv ╚Öi t─âcut consider─â, de asemenea, ruinele drept casa lui. ├Änt├ólnirea dintre Lily ╚Öi Apollo are un rezultat nea╚Öteptat – fiecare vrea s─â-l vad─â pe cel─âlalt c├ót mai cur├ónd plecat din acel sanctuar. Dar c├ónd Lily ├«l surprinde citindu-i piesele pe care ea le scrie ├«n secret, ├«╚Öi d─â seama c─â Apollo este mai mult dec├ót ceea ce pare.

Deși pasiunea răvășitoare care se naște rapid între ei îi face să se apropie, tainele pe care Apollo știe că le are Lily par un obstacol greu de depășit. Iar când propriul trecut îl ajunge din urmă, Apollo este silit să facă o alegere: dragostea lui pentru Lily sau adevărul uluitor care îl va elibera.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-324-3
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 mar. 2015
Autor(i)  :  Elizabeth Hoyt
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-741-324-3

Din aceeasi categorie

Vezi toate