- 45%

O pereche pe masura

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 05.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „GREYCOURT“

Ambițios, viclean și de o inteligență periculos de ascuțită, Gideon Hawthorne și-a petrecut viața luptând să scape din ghearele unui trai cumplit. În ultimii zece ani, a fost omul de încredere al ducelui de Windemere, fiind cel care ducea la bun sfârșit cele mai periculoase însărcinări fără să pună întrebări. Acum Gideon este pregătit să plece din slujba ducelui și să fie pe cont propriu. Dar Windemere îi cere lui Gideon să îndeplinească o ultimă sarcină, iar răsplata este una imposibil de refuzat: mâna Messalinei Greycourt.

Spirituală, vivace și frumoasă, Messalina Greycourt are destui pretendenți dintre care să aleagă. Când ducele de Windemere, unchiul ei, o cheamă ca să o anunțe că trebuie să se mărite cu domnul Hawthorne, Messalina este îngrozită. Însă Gideon o surprinde oferindu-i un compromis: cât timp își joacă rolul de soție mulțumită, el îi promite să o lase în pace… până când ea va fi cea care îi va dori atingerea. Cum Messalina este convinsă că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, este de acord cu înțelegerea.

Totuși, cu cât petrece mai mult timp în compania lui Gideon, cu atât își dă seama că nu a luat în calcul o pasiune căreia nu are cum să nu-i cedeze…

 

„O poveste superb scrisă, care încântă și vrăjește“ RT Book Reviews

 

Elizabeth Hoyt este autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri. De asemenea, cărțile ei, traduse până acum în 15 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au câștigat de două ori premiul Romantic Times Reviewers’ Choice.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 mar. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Elizabeth Hoyt
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-7209-4