- 55%

Inocența pierdută

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „TRILOGIA PRINȚILOR“

Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este foarte mulțumită de viața liniștită pe care o duce. Însă ziua în care, din întâmplare, dă peste trupul unui bărbat inconștient – un bărbat inconștient și complet dezbrăcat – va schimba pentru totdeauna acest lucru.

Aproape ucis în bătaie de dușmanii săi, vicontele Simon Iddesleigh nu se poate gândi decât la răzbunare. Dar în perioada în care Lucy are grijă de el, Simon nu doar își recapătă încet, încet sănătatea, dar ajunge să fie fascinat de onestitatea tinerei – și, în același timp, să fie cuprins de o dorință care amenință să-i mistuie pe amândoi. Fermecată de inteligența lui deosebită, de înfățișarea elegantă și de manierele alese, Lucy se îndrăgostește fulgerător.

Dar, deși inocența ei este în siguranță – căci onoarea îl împiedică pe Simon să o seducă –, viața lui Lucy este pusă în mare primejdie când setea lui de răzbunare îi aduce dușmanii în preajmă. Și, în timp ce Simon pornește o luptă din care trebuie să iasă învingător, Lucy începe propriul război pentru a-i salva sufletul, folosind singura armă pe care o are la dispoziție – dragostea ei…

 

„Personaje incredibil de vii, o scriitură fascinantă și o poveste de dragoste intensă încheie superb trilogia lui Elizabeth Hoyt.Publishers Weekly

 

ELIZABETH HOYT scrie romane de dragoste istorice, care au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly, fiind traduse până acum în 15 limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 sept. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Elizabeth Hoyt
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-4055-0