lipsă stoc

Mangaierea lui pacatoasa

0% of 100
24,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „NEOBIȘNUIȚII MORELAND“

O identitate pierdută. Un mister periculos. Și o iubire profundă, ce poate trece peste orice obstacole. Când un gentleman misterios îi bate la ușă, Alexander Moreland rămâne uimit să descopere că străinul e, de fapt, o tânără frumoasă, deghizată în bărbat, care are mare nevoie de ajutor. Femeia nu-și amintește nimic, cu excepția propriului nume, Sabrina, și nu deține nici o altă metodă de a descoperi cine este, decât obiectele pe care le are în buzunar: o batistă, un ceas de buzunar, un săculeț de piele, o bucată ruptă de hârtie și un inel de aur.

Sabrina e sigură că fuge de cineva sau de ceva. Cum altfel și-ar putea explica vânătăile de pe față și sentimentul de groază care o hăituiește? E, de asemenea, sigură că Alex o va ajuta și nici nu poate nega atracția dintre ei. Cutreierând țara în căutarea unor răspunsuri, Sabrina și Alex trebuie să descopere misterul care învăluie trecutul fetei, înainte să fie descoperită de urmăritorii ei.

 

Candace Camp a scris peste 60 de romane, bestselleruri New York Times și USA Today. Printre premiile obținute se numără Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 iun. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Candace Camp
Traducator(i) : Anamaria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-9314-3