- 45%

Misterul de la Winterset

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 05.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „NEOBIȘNUIȚII MORELAND“

 

Când Anna Holcombe i-a refuzat în mod inexplicabil cererea în căsătorie, Reed Moreland nu a mai fost în stare să se întoarcă la conacul care fusese martorul poveștii lor de dragoste cu final nefericit – Winterset.

Și totuși, frumusețea stranie a domeniului și misterul care l-a înconjurat întotdeauna l-au captivat mereu pe Reed, așa că nu poate să îl abandoneze complet, în ciuda amintirilor dureroase pe care i le provoacă. Când însă începe să aibă vise tulburătoare despre pericolul teribil în care se află Anna, Reed decide să lase la o parte durerea și amărăciunea și să se întoarcă la Winterset, hotărât să o protejeze pe femeia pe care nu a încetat atâția ani să o iubească. O primă reîntâlnire și o singură privire sunt de ajuns ca pasiunea să izbucnească și mai puternic între ei. Însă de această dată lucrurile se complică și mai mult odată cu crimele care îi atrag adânc în legendele amenințătoare de la Winterset și spre un destin de care nici Anna, nici Reed nu au cum să scape.

Acum numai dezvăluirea tuturor secretelor din trecut îi poate ajuta să ofere o nouă șansă poveștii lor de iubire…

 

„Personajele fascinante și ritmul alert vă vor face să citiți pe nerăsuflate acest roman plin de mister.“ Romantic Times

 

Candace Camp a scris peste 60 de romane, bestselleruri New York Times și USA Today. Printre premiile obținute se numără Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Candace Camp
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-4657-6