Printesa sedusa

Nota ta:
100 % of 100
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

SERIA „BURLACII DIN BOW STREET“

Detectivul Sebastien Wolff, agent de poliție în Bow Street, dar și conte de Mowbray, nu crede în dragoste – asta până când un sărut pasional cu o necunoscută fermecătoare într-o casă de toleranță îl face să-și schimbe părerea. Iar după ce se dovedește că femeia cea misterioasă are legătură cu o intrigă în care este implicată o prințesă rusoaică, Seb își dă seama că aerul ei de inocență este departe de adevăr.

Prințesa Anastasia Denisova s-a ascuns în Londra sub numele comun de Anna Brown. Pe urmele ei se află un trădător periculos, deci cea mai bună opțiune este să accepte oferta de protecție din partea lui Wolff – și să locuiască la reședința acestuia de la casa de jocuri de noroc. Dar cum spațiul este destul de mic și cei doi colaborează oricum ca să rezolve unele cazuri, flacăra atracției se aprinde pe nesimțite. Dacă este descoperită adevărata identitate a Anyei, mai are povestea lor de dragoste vreo șansă? S-ar putea ca prințesa să se lase sedusă de ideea căsătoriei cu un burlac convins?

 

Kate Bateman scrie povești de dragoste care se petrec în perioada Regenței, în epoca victoriană sau în timpul Renașterii. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase și frumoase, iar pe eroii cei sexy nu știi dacă să-i săruți sau să-i strângi de gât.

Despre Kate Bateman

Kate Bateman

Kate Bateman scrie povești de dragoste care se petrec în perioada Regenței, în perioada victoriană sau în Renaștere. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase și frumoase, iar pe eroii cei sexy nu știi dacă să-i săruți sau să-i strângi de gât.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 aug. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Kate Bateman
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-7828-7