Printesa sedusa

Autor: Kate Bateman
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
19,99 lei
SERIA ÔÇ×BURLACII DIN BOW STREETÔÇť Detectivul Sebastien Wolff, agent de poli╚Ťie ├«n Bow Street, dar ╚Öi conte de Mowbray, nu crede ├«n dragoste ÔÇô asta p├ón─â c├ónd un s─ârut pasional cu o necunoscut─â fermec─âtoare ├«ntr-o cas─â de toleran╚Ť─â ├«l face s─â-╚Öi schimbe p─ârerea. Iar dup─â ce se dovede╚Öte c─â femeia cea...

SERIA ÔÇ×BURLACII DIN BOW STREETÔÇť

Detectivul Sebastien Wolff, agent de poli╚Ťie ├«n Bow Street, dar ╚Öi conte de Mowbray, nu crede ├«n dragoste ÔÇô asta p├ón─â c├ónd un s─ârut pasional cu o necunoscut─â fermec─âtoare ├«ntr-o cas─â de toleran╚Ť─â ├«l face s─â-╚Öi schimbe p─ârerea. Iar dup─â ce se dovede╚Öte c─â femeia cea misterioas─â are leg─âtur─â cu o intrig─â ├«n care este implicat─â o prin╚Ťes─â rusoaic─â, Seb ├«╚Öi d─â seama c─â aerul ei de inocen╚Ť─â este departe de adev─âr.

Prin╚Ťesa Anastasia Denisova s-a ascuns ├«n Londra sub numele comun de Anna Brown. Pe urmele ei se afl─â un tr─âd─âtor periculos, deci cea mai bun─â op╚Ťiune este s─â accepte oferta de protec╚Ťie din partea lui Wolff ÔÇô ╚Öi s─â locuiasc─â la re╚Öedin╚Ťa acestuia de la casa de jocuri de noroc. Dar cum spa╚Ťiul este destul de mic ╚Öi cei doi colaboreaz─â oricum ca s─â rezolve unele cazuri, flac─âra atrac╚Ťiei se aprinde pe nesim╚Ťite. Dac─â este descoperit─â adev─ârata identitate a Anyei, mai are povestea lor de dragoste vreo ╚Öans─â? S-ar putea ca prin╚Ťesa s─â se lase sedus─â de ideea c─âs─âtoriei cu un burlac convins?

 

Kate Bateman scrie pove╚Öti de dragoste care se petrec ├«n perioada Regen╚Ťei, ├«n epoca victorian─â sau ├«n timpul Rena╚Öterii. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase ╚Öi frumoase, iar pe eroii cei sexy nu ╚Ötii dac─â s─â-i s─âru╚Ťi sau s─â-i str├óngi de g├ót.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7828-7
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Fulger
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  11 aug. 2021
Autor(i)  :  Kate Bateman
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7828-7
Traducator(i)  :  Irina Fulger

Din aceeasi categorie

Vezi toate