- 60%

Prins in mreje

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 11,96 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 11,96 lei

SERIA „BURLACII DIN BOW STREET“

EA ȘTIE CUM SĂ FURE UN SĂRUT.

Alex Harland, conte de Melton și crai cu state vechi, nu și-a imaginat niciodată că va conduce anchete de poliție. Dar îl pasionează provocările, așa că nu poate refuza atunci când este angajat să-l găsească pe Șoimul Nopții, un hoț celebru care vrea să fure bijuteriile Coroanei franceze. Cu această ocazie o cunoaște pe frumoasa și la fel de evaziva Emmy Danvers, care îi amintește de singura enigmă pe care nu a reușit s-o rezolve: să afle cine este femeia misterioasă care i-a furat un sărut și l-a lăsat cu o dorință neîmplinită...

ÎI VA DA EL INIMA?

Fiică a unui hoț, Emmy a învățat de mult că e bine să-și păzească secretele și, fiindcă este mult hulitul Șoim al Nopții, iubirea pentru Alex Harland este un secret bine păstrat. Contele cel încăpățânat este pe urmele ei și îi simte răsuflarea fierbinte în ceafă, așa că nu are de ales decât să se îndepărteze. Dar când un pericol iminent o amenință pe Emmy, va descoperi Alex, în sfârșit, că s-a lăsat prins în mrejele iubirii adevărate?

 

Kate Bateman scrie povești de dragoste care se petrec în perioada Regenței, în epoca victoriană sau în timpul Renașterii. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase și frumoase, iar pe eroii cei sexy nu știi dacă să-i săruți sau să-i strângi de gât.

Despre Kate Bateman

Kate Bateman

Kate Bateman scrie povești de dragoste care se petrec în perioada Regenței, în perioada victoriană sau în Renaștere. Eroinele din romanele ei sunt femei inteligente, curajoase și frumoase, iar pe eroii cei sexy nu știi dacă să-i săruți sau să-i strângi de gât.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 iul. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Kate Bateman
Traducator(i) : Oana Barbu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-7620-7