- 45%

Salvarea unei diavolițe

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „FIII CURTEZANEI“

Xander, Will și Kit sunt fiii născuți din păcat – trei frați a căror mamă este o faimoasă curtezană din Londra. Deși nu sunt legitimi în ochii aristocrației, mama lor s-a asigurat că fiecare a primit educația unui gentleman și că știe cum să-și croiască propriul drum în lume.

Fost spion, Will Jones poate să se descurce în situații dure și să facă față unor inamici nemiloși. Așa că, atunci când primește informații despre Kit, fratele pierdut, nu ezită să se infiltreze în bordelul dușmanului său de moarte, Archibald March – dar se trezește în situația neașteptată de a salva o fecioară de la o soartă extrem de crudă.

Aflată în propria misiune, tânăra nu vrea să-și dezvăluie adevărata identitate și preferă să fie cunoscută sub numele de Elena din Troia. Ea și Will au un dușman comun, căci Elena caută cu disperare niște scrisori aflate în posesia lui March care ar putea s-o distrugă pe mama ei. Cei doi își unesc forțele, și căutările îi conduc în lumea periculoasă a intrigilor și a trădărilor, unde pentru datorie lupți – iar pentru dragoste este posibil să mori.

 

„În al doilea roman al seriei, acțiunea și pasiunea se îmbină într-o poveste ce te ține în suspans până la ultima pagină.“ Booklist

 

Kate Moore este autoarea a 17 romane, nominalizate pentru premii prestigioase ale genului, cum ar fi Golden Heart, Book Buyers Best Award și RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 sept. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Kate Moore
Traducator(i) : Laura Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-4043-7