- 50%

Seducerea unui înger

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei

SERIA „FIII CURTEZANEI“

Kit, cel mai tânăr dintre frații Jones, devine în mod neașteptat marchiz de Daventry. Legea este de partea lui și îi dă dreptul să moștenească titlul nobiliar, dar bunicul lui, ducele de Wenlocke, nu poate accepta acest lucru și ar face orice pentru a se răzbuna – chiar pentru a-l vedea mort. Tocmai de aceea familia îl protejează pe Kit și nu-i permite să facă nici un pas fără a fi supravegheat.

Când tânărul o angajează pe frumoasa Emma Portland ca profesoară pentru copiii orfani pe care el îi are în grijă, decizia lui nu-i aduce în casă o simplă profesoară – ci o femeie care trezește în el dorințe greu de stăpânit. Acuzată de o crimă pe care nu a comis-o, Emma Portland este obligată de ducele de Wenlocke să pătrundă în casa lui Daventry sub o identitate falsă, pentru a-l ajuta să-și distrugă nepotul renegat. Emma acceptă, dar tot ce vrea este să-și plănuiască scăparea. Ceea ce nu avea însă în plan era să se îndrăgostească de războinicul cu chip de înger pe care trebuie să-l seducă.

Lupta pe care amândoi trebuie să o ducă pentru a putea spera la un viitor împreună le va dovedi dacă puterea dragostei este cea care îi va elibera de povara amenințătoare a trecutului.

 

O poveste despre minciuni și trădări, dar și despre forța salvatoare a dragostei încheie palpitant și pasional trilogia lui Kate Moore. “ Library Journal

 

Kate Moore este autoarea a 17 romane, nominalizate pentru premii prestigioase ale genului, cum ar fi Golden Heart, Book Buyers Best Award și RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Kate Moore
Traducator(i) : Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 130X200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-4149-6