- 50%

- 50%

-49.97%

Tentatie irezistibila

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,99┬álei Pre╚Ť special 10,00┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 21.10.2021

Amenin╚Ťat de du╚Ömani puternici, William Blackburn, conte de Ketterham, tr─âie╚Öte ├«n exil ├«n ╚Ťinuturile muntoase ale Sco╚Ťiei, ├«mpreun─â cu fiica lui, Vanessa. C├ónd ea ajunge la v├órsta maturit─â╚Ťii, William o ├«ndeamn─â s─â se ├«ntoarc─â ├«n Anglia, la mama ei, ca s─â-╚Öi poat─â face debutul ├«n societate. Dar Vanessa a fost...

Amenin╚Ťat de du╚Ömani puternici, William Blackburn, conte de Ketterham, tr─âie╚Öte ├«n exil ├«n ╚Ťinuturile muntoase ale Sco╚Ťiei, ├«mpreun─â cu fiica lui, Vanessa. C├ónd ea ajunge la v├órsta maturit─â╚Ťii, William o ├«ndeamn─â s─â se ├«ntoarc─â ├«n Anglia, la mama ei, ca s─â-╚Öi poat─â face debutul ├«n societate. Dar Vanessa a fost crescut─â cu toate avantajele ╚Öi libertatea unui b─âiat ╚Öi se ├«ndoie╚Öte c─â poate s─â respecte cerin╚Ťele rigide ale vie╚Ťii unei domni╚Öoare de familie bun─â. Este ├«ns─â de acord s─â reintre ├«n societatea monden─â pentru a pune cap─ât vendetei ├«mpotriva tat─âlui ei, f─âr─â s─â-╚Öi dea seama ce pre╚Ť va fi nevoit─â s─â pl─âteasc─â pentru asta.

Lordul Montgomery Townsend ador─â s─â tr─âiasc─â periculos, iar rolul lui este acela de a rezolva probleme cu poten╚Ťial de scandal ├«n numele prin╚Ťului regent. ├Än timp ce se ascunde ├«n casa contesei de Ketterham, Monty observ─â dezastruoasele ├«ncerc─âri ale gazdei lui de a-╚Öi preg─âti fiica ├«nstr─âinat─â s─â se m─ârite cu fiul pompos ╚Öi arogant al unei familii puternice. Ne├«n╚Ťeleg├ónd de ce Vanessa cea independent─â ar fi de acord cu o astfel de situa╚Ťie ╚Öi de ce s-ar m─ârita cu un crai f─âr─â minte, Monty se ofer─â s─â o ajute s─â-╚Öi ├«ndeplineasc─â visul. Dar nici o fapt─â bun─â nu r─âm├óne nepedepsit─â, iar problemele cu care se confrunt─â el sunt din ce ├«n ce mai mari, inclusiv faptul c─â ar vrea s─â strice nunta Vanessei ca s─â se ├«nsoare el cu ea!

 

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de c─âr╚Ťi romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare v├óndute. C─âr╚Ťile ei au fost traduse ├«n mai mult de 20 de limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7384-8
Traducator(i):
attribute_icon
Oana Barbu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  10 mai 2021
Autor(i)  :  Johanna Lindsey
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7384-8
Traducator(i)  :  Oana Barbu

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate