- 29%

Amintiri inselatoare (vol. 31)

Nota ta:
76 % of 100
RRP: 34,99┬álei Pre╚Ť special 24,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 34,99┬álei Pre╚Ť special 24,99┬álei

Romantic suspense

 

CÂND TREBUIE SĂ ALEGI ÎNTRE A PĂSTRA UN SECRET SAU A RĂMÂNE ÎN VIAȚĂ

Britt Shelley, reporter-vedet─â la o televiziune din Charleston, tr─âie╚Öte o experien╚Ť─â cutremur─âtoare: dup─â o noapte din care nu ╚Ťine minte nimic, se treze╚Öte al─âturi de cadavrul lui Jay Burgess, unul dintre eroii poli╚Ťiei locale.

├Än urm─â cu cinci ani, chipe╚Öul ╚Öi petrec─âre╚Ťul Burgess salvase multe vie╚Ťi ├«n timpul unui incendiu care devastase sec╚Ťia de poli╚Ťie. Prietenul s─âu din copil─ârie, Raley Gannon, se ocupase de anchet─â, dar n-o putuse finaliza deoarece via╚Ťa ╚Öi cariera lui fuseser─â distruse de un scandal. Acum, reportera ale c─ârei relat─âri p─ârtinitoare au contribuit la pr─âbu╚Öirea lui Raley reprezint─â singura lui ╚Öans─â de a se r─âzbuna ╚Öi de a ob╚Ťine dreptatea pentru victimele incendiului.

├Äns─â pe m─âsur─â ce Raley ╚Öi Britt scot la iveal─â secretele acelei zile fatidice, situa╚Ťia devine tot mai periculoas─â, astfel ├«nc├ót c─âutarea adev─ârului se transform─â totodat─â ├«ntr-o curs─â nebuneasc─â pentru a-╚Öi salva propriile vie╚Ťi.

 

ÔÇ×Dup─â zeci de bestsellere, Sandra Brown ├«╚Öi demonstreaz─â ├«nc─â o dat─â m─âiestria, oferindu-le cititorilor o poveste plin─â de suspans, cu un final absolut surprinz─âtor.ÔÇť New York Post

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 5 oct. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Cristina Michaela Tache, Gabriel Florin Draghici
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-630-319-330-4