- 57%

Drumul spre necunoscut (vol. 2)

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 14,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 14,99 lei

Romantic suspense

 

ÎNTR-O LUME A HAOSULUI, SUFLETELE PERECHE GĂSESC CALEA DREAPTĂ

Rămasă singură și fără nici un mijloc de a se întreține, Laurel Plummer este hotărâtă să-și asigure viitorul, așa că intră în afacerile dubioase cu alcool de contrabandă din Texas. Însă succesul ei nu este pe placul „veteranilor“ care dețin supremația în acest joc periculos, iar Laurel ajunge rapid ținta celor mai de temut dintre ei.

Pe Thatcher Hutton, un fost soldat dornic să revină la viața de cowboy, soarta îl aduce în micul oraș Foley din Texas, unde este nevoit să rămână mai mult decât și-a dorit: sosirea lui coincide cu dispariția unei localnice și este suspect de răpire și chiar de crimă. Thatcher face tot posibilul ca să-și demonstreze nevinovăția, iar pașii îl poartă în preajma lui Laurel, o văduvă frumoasă cu voință de fier.

Laurel și Thatcher se trezesc că luptă în taberele opuse ale unui război în care sângele curge la fel mult ca whisky-ul de contrabandă. Totuși, inimile lor par a fi găsit aceeași dragoste la care nici unul nu mai spera.

 

„Un bestseller cu personaje puternice și inventive, iar deciziile lor surprinzătoare țin cititorii în suspans.Publishers Weekly

„Prin talentul acestei autoare pătrundem într-o lume lovită de corupție, lăcomie, invidie, avariție, violență. Și totuși, Sandra Brown ne amintește că încă există oameni care cred în dragoste.“ Fresh Fiction

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 mar. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 516
ISBN : 978-606-33-9876-6