- 29%

Lantul slabiciunilor (vol. 26)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

O FOSTĂ VEDETĂ DE FOTBAL, O PROCUROARE AMBIȚIOASĂ ȘI O DILEMĂ PASIONALĂ

Zach Bridger nu a mai avut nici un contact cu fosta sa soție, Rebecca Pratt, de când au pus punct relației lor scurte și volatile, astfel că este șocat când află că Rebecca a fost adusă la spital în stare de inconștiență, iar el este în continuare persoana împuternicită de ea. Acum este pus în situația de a lua o decizie imposibilă: să autorizeze sau nu menținerea ei în viață.

Patru ani mai târziu, vinovatul pentru tragedia Rebeccăi, Eban Clarke, este eliberat mai devreme din închisoare printr-o decizie ciudată a instanței, iar Kate Lennon, o procuroare inteligentă și ambițioasă, e hotărâtă să facă tot posibilul să facă dreptate. Eban nu poate fi judecat de două ori pentru aceeași infracțiune, însă lucrurile s-ar schimba dacă și situația Rebeccăi s-ar modifica, căci acuzația inițială ar fi înlocuită de una mult mai gravă: omor.

Din nou, Zach e prins într-o dilemă morală: pentru ca Eban să dea socoteală pentru viața pe care a distrus-o, Zach e cel care trebuie să o omoare efectiv pe Rebecca. Instinctiv, respinge argumentele legale ale lui Kate, dar nu poate rezista atracției explozive dintre ei. Trecutul își întinde tentaculele asupra tuturor, până la o înfruntare finală eliberatoare. În mijlocul acestui iureș, dragostea devine singurul punct fix care îi poate ghida pe Zach și Kate spre izbăvire.

 

 „Sandra Brown combină această dilemă într-un thriller alert și o poveste de dragoste amețitoare care vă vor face să nu lăsați cartea din mânăFlorida Times-Union

„Chimia dintre Kate și Zach iese din tipare... Sandra Brown rămâne o forță formidabilă în literatura de gen.The Bill Thrill

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 aug. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Andreea Șeler
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-630-319-163-8