- 29%

De nicaieri (vol. 50)

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

CÂND TRAGEDIA LOVEȘTE DE NICĂIERI, VIITORUL SE VA SCHIMBA PENTRU TOTDEAUNA

Aflată la un bâlci în Texas, autoarea de cărți pentru copii Elle Portman se bucură de o seară de distracție alături de fiul ei de doi ani, Charlie. Dar tocmai când se pregătesc să plece spre casă, cei doi sunt prinși în mijlocul unui atac armat ce face ca panica să pună stăpânire pe toți cei prezenți la bâlci.

Printre victime se află și consultantul în afaceri Calder Hudson. Arogant, înfumurat și îmbătat de realizările sale profesionale, el se simte confuz și frustrat când se trezește pe un pat de spital, după o intervenție chirurgicală la un braț. Doctorul îl anunță că a avut mare noroc – și că este în afara oricărui pericol. Alții nu au fost, însă, la fel de norocoși, iar asta stârnește în Calder o hotărâre mânată de furia de a face dreptate – lucru pe care, de altfel, și-l dorește și Elle.

Întâlnirea întâmplătoare a celor doi la secția de poliție îi face să simtă o atracție reciprocă inexplicabilă, dar, pe măsură ce sentimentele se intensifică, Elle și Calder nu au cum să nu se întrebe dacă teribila tragedie care i-a adus împreună nu este, cumva, prea dureroasă și prea complicată pentru ca relația lor să funcționeze. Cu atât mai mult cu cât atacatorul este în continuare în libertate...

„Sandra Brown merită un gen literar aparte, personal.“ Dallas Morning News

„Negreșit, una dintre cele mai talentate autoare de thrillere.“ Providence Journal

„O povestitoare cu adevărat abilă“ USA Today

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 feb. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-517-9