- 30%

- 30%

Emma

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 26.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
În vara de după absolvirea facultății, Emma Woodhouse se întoarce acasă, la Highbury, unde urmează să ducă o viață tihnită în compania ipohondrului său tată până ce reușește să-și lanseze firma de decorațiuni interioare și să poată să-și ia viața în propriile mâini. Între timp, își propune să facă...

În vara de după absolvirea facultății, Emma Woodhouse se întoarce acasă, la Highbury, unde urmează să ducă o viață tihnită în compania ipohondrului său tată până ce reușește să-și lanseze firma de decorațiuni interioare și să poată să-și ia viața în propriile mâini. Între timp, își propune să facă ceea ce se pricepe foarte bine: să le ofere călăuzire celor mai puțin versați decât ea în privința meandrelor vieții. Din fericire, are la dispoziție un număr considerabil de cobai: Harriet Smith, o tânără naivă care lucrează la școala de limba engleză a excentricei doamne Goddard, Frank Churchill, atrăgătorul fiu vitreg al fostei sale guvernante, și, desigur, perfecta Jane Fairfax.

Emma crede că știe mai bine decât ei care le sunt interesele și face totul pentru a-i ajuta să-și îndeplinească niște scopuri pe care aceștia uneori le ignoră. Desfășurarea evenimentelor îi va demonstra însă că viața și dragostea au propriile căi misterioase.

Între umorul de situație și satira efervescentă, această adaptare contemporană a romanului lui Jane Austen este amuzantă și plină de farmec, așa cum și-a obișnuit cititorii Alexander McCall Smith.

 

Alexander McCall Smith a primit numeroase premii pentru scrierile sale și este deținătorul a douăzeci de doctorate onorifice de la universități din Europa și America de Nord. Este un celebru scriitor de ficțiune, cărțile sale fiind vândute în 40 de milioane de exemplare doar în limba engleză și traduse în 46 de limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1485-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  9 mar. 2017
Autor(i)  :  Alexander McCall Smith
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-1485-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate