lipsă stoc

- 55%

O dorinta nebanuita

0% of 100
RRP: 19,90 lei Preț special 8,96 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,90 lei Preț special 8,96 lei

SERIA „ÎN CĂUTAREA UNUI SOȚ“

După ce a petrecut trei sezoane la Londra în căutarea unui soț, Daisy Bowman este anunțată de exasperatul ei tată că trebuie neapărat să-și găsească un soț. Acum. Iar dacă Daisy nu va fi în stare să găsească un pretendent potrivit, se va căsători cu bărbatul ales de el – nemilosul, distantul și aproape necunoscutul Matthew Swift.

Daisy este îngrozită. O Bowman nu se recunoaște niciodată înfrântă, așa că ea se hotărăște să se mărite cu oricine, numai cu Matthew, nu! Dar nu a luat în considerație șarmul neașteptat al lui Matthew… sau senzualitatea arzătoare care le va scăpa curând de sub control, amândurora. Iar Daisy va descoperi că cel pe care l-a urât dintotdeauna ar putea fi chiar bărbatul visurilor ei.

Dar chiar în momentul în care se decide să i se abandoneze, este descoperit un secret scandalos – un secret care i-ar putea distruge atât pe Matthew, cât și iubirea lor, irezistibilă și pasională, care depășește cele mai sălbatice fantezii ale lui Daisy.

 

LISA KLEYPAS este autoarea a peste 40 de romane de dragoste, care au fost publicate în 20 de limbi. Cărțile ei au apărut pe listele de bestselleruri din The New York Times, USA Today și Publishers Weekly şi au fost distinse cu numeroase premii, printre care și prestigiosul RITA Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 iul. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Lisa Kleypas
Traducator(i) : Anca Dinu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-9333-4