lipsă stoc

- 50%

Parfumul iubirii și al tradarii

0% of 100
RRP: 19,90 lei Preț special 9,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Emmeline trăiește o copilărie ca în povești pe o îndepărtată insulă exotică, unde locuiesc doar ea și tatăl ei. Deși departe de civilizație, bărbatul o învață cum să afle totul despre lumea înconjurătoare, folosindu-se mai ales de simțul mirosului. Singurul mister nedeslușit de Emmeline ar fi sticluțele cu parfumuri captivante, aflate pe pereții cabanei lor, și originea mașinăriei cu care tatăl ei creează acele arome. Pe măsură ce Emmeline crește, la fel crește curiozitatea ei, care într-o zi nefastă îi răpește tatăl și viața de vis de pe insulă și o aduce cu brutalitate în lumea crudă și reală – un loc al iubirii și al trădării, dar și al ambiției și al răzbunării. Acum o adolescentă deja, Emmeline simte primii fiori ai iubirii și chiar trăiește pasiunea în brațele lui Fischer, dar când totul pare să se așeze în viața ei plină de neprevăzut, destinul îi desparte. Rămasă din nou singură, descoperă indicii importante legate de propria identitate, iar asta îi trezește dorința de a-și înțelege trecutul, așa că pleacă într-o nouă aventură, hotărâtă să-l regăsească pe cel care i-a furat inima, dar și s-o găsească pe femeia care îi poate spune totul despre propriul trecut.

 

„Un roman despre maturizare, care îl va purta pe cititor într-o aventură pe cât de palpitantă, pe atât de originală și rafinată.“ Kirkus Reviews

 

ERICA BAUERMEISTER este autoarea a patru romane de succes, bestselleruri New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Kirkus Reviews.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 aug. 2022
Colectie : Lira
Traducator(i) : Cristina Radu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 320
ISBN : 978‑606‑33‑9410‑2