lipsă stoc

Dupa furtuna

Nota ta:
100 % of 100
19,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Cine și-ar fi închipuit că un joc inocent de copii poate lăsa urme ani la rând? Că poate schimba destine și curma vieți?

La vârsta de numai zece ani, Caitlyn Sullivan, fiica unui star de la Hollywood și ea însăși vedetă, tratată ca o prințesă și cu o viață de vis, trăiește o experiență traumatizantă, când este răpită în timpul unui joc de-a v-ați ascunselea, pe domeniul familiei de la Big Sur. Deși reușește să evadeze, calvarul lui Cate este departe de a se termina și experiența îi va umbri existența vreme de aproape douăzeci de ani, obligând-o la sacrificii personale și profesionale.

Întoarsă la Los Angeles, Cate speră să poate juca din nou și să treacă în sfârșit peste trauma care a afectat-o atât de mult. Nu știe însă că în acea noapte de demult au fost plantate două semințe – una a unei mari iubiri și alta a unei răzbunări îngrozitoare…

Doar un singur om prezent în viața ei are răbdarea și forța de a-i sta alături, străduindu-se s-o călăuzească spre lumină. Va reuși oare Dillon Cooper s-o ajute pe Cate să treacă peste urmările dramei din viața ei, peste misterul, crimele și spaima care o înconjoară, și să găsească, în sfârșit, curajul și puterea de a iubi?

 

„Un roman care te prinde de la prima pagină și te face să te gândești la momentele mici și mari care reprezintă puncte de cotitură în viață. Și cum anumite lucruri sunt pur și simplu menite să se întâmple.Associated Press

 

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 aug. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Nora Roberts
Traducator(i) : Daniela Truția
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 560
ISBN : 978-606-33-9408-9