lipsă stoc

Sarutul ispitei

0% of 100
19,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Megan Lambert este o tânără văduvă care și-a găsit consolarea în munca de director de vânzări la un important post de televiziune. Cea mai mare agenție de publicitate cu care colaborează este condusă de Josh Bennett, fostul șef al lui James, șotul ei care și-a găsit sfârșitul tragic și prematur în urmă cu trei ani. Megan nutrește o profundă antipatie pentru Josh – pe care îl acuză și de moartea lui James – din cauza sărutului pasional pe care l-au împărtășit în noaptea nunții ei cu James. Șocată de reacția pe care a avut-o în acele momente și simțind că și-a trădat viitorul soț, Megan a reuțit să-l evite de atunci pe Josh. Ceea ce nu știe este că acesta nu se va da înapoi de la nimic – nici măcar de la minciuni și manipulări – pentru a fi împreună cu ea. Megan va fi atrasă astfel într-un joc înșelător de-a șoarecele și pisica de bărbatul care a reușit să îi dea un sărut pe care nu l-a uitat niciodată... sărutul ispitei.

 

„Sandra Brown își dovedește, încă o dată, talentul de a crea povești de dragoste originale și memorabile.“ Publishers Weekly

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 iul. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 192
ISBN : 978-606-33-9475-1