lipsă stoc

- 45%

Pariul inimilor

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „CLUBUL BURLACILOR “

Miliardarul Nathan Trainor este deziluzionat și simte nevoia unei schimbări. Compania lui poate fi înfloritoare, dar el nu poate găsi o femeie care să-l dorească pe el, nu doar averea lui. Dezamăgit de propria viață amoroasă, își îneacă amarul la un club exclusivist, unde întâmplarea face să întâlnească alți doi burlaci miliardari. Sub impulsul momentului și al adrenalinei, cei trei fac un pariu al inimilor: trebuie să găsească o femeie care să-i iubească pentru ceea ce sunt, nu pentru banii lor.

Chloe Russell, o simplă funcționară, încearcă să strângă banii de care are nevoie pentru a-și întreține bunica. Așa că, atunci când o epidemie de gripă lovește Trainor Electronics, iar ea este promovată asistenta personală a lui Nathan Trainor, Chloe profită de această oportunitate extrem de avantajoasă financiar. Dar când chiar și Nathan se îmbolnăvește, Chloe se vede nevoită să lucreze temporar în penthouse-ul șefului ei până când acesta poate reveni la birou.

Însă mediul intim în care lucrează Trainor și Chloe nu face decât să sporească atracția dintre ei, iar scânteile pasiunii aprind curând un foc ce nu mai poate fi controlat. Dar oare va câștiga Nathan inima lui Chloe și pariul? Sau diferențele dintre ei vor distruge orice șansă de a trăi iubirea adevărată?

 

Nancy Herkness este o celebră autoare de romane contemporane de dragoste, câteva nominalizate la premiile RITA. Este membră a Romance Writers of America, New Jersey Romance Writers și Romancelists, Inc. și a primit mai multe distincții literare, inclusiv Golden Leaf Award, Maggie Award in Contemporary Romance și National Excellence in Romance Fiction Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 sept. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Nancy Herkness
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-9623-6