lipsă stoc

- 55%

Totul pentru pretuire

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „FAMILIA WESTCOTT“

Când Harry Westcott și-a pierdut titlul de conte de Riverdale după descoperirea șocantă a faptului că tatăl lui era bigam, s-a decis că nimic nu mai contează și s-a înrolat să lupte în războaiele napoleoniene – unde aproape că și-a pierdut viața. După o recuperare chinuitoare, tânărul odată vesel și fără griji a devenit un bărbat retras, sobru. Deși Harry insistă că se bucură de solitudinea în care trăiește de câțiva ani, uneori se întreabă dacă nu simte totuși povara singurătății.

Lydia Tavernor, rămasă de curând văduvă după moartea tragică a soțului ei, vicarul din sat, visează să își găsească un amant. Mariajul ei cu reverendul Isaiah Tavernor a fost unul în care s-a supus doar fervorii religioase a soțului ei, și, în secret, a savurat libertatea de care s-a bucurat după moartea lui. Nu își mai dorește să mai accepte obediența presupusă de o căsnicie, dar uneori se întreabă și ea dacă nu simte totuși povara singurătății. Nici Harry, nici Lydia nu vor să recunoască adevărul până în momentul când se întâmplă să rămână singuri într-o noapte, iar Lydia se surprinde chiar și pe sine punând o întrebare simplă: „Te simți vreodată singur?“

Răspunsul lui Harry îi conduce pe o cale a pasiunii și a iubirii pe care nu și-au imaginat niciodată că vor păși…

 

MARY BALOGH a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 sept. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Mary Balogh
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-9526-0