- 29%

Fiica tarinei (vol. 34)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

O ISTORIE DESPRE PUTEREA VOINȚEI ȘI IUBIRII CARE TRANSCENDE VEACURILE

Frumoasa țarină Elisabeta, fiica atotputernicului Petru cel Mare și a Ecaterinei I a Rusiei, este înconjurată de lux și răsfățată de tatăl ei, care își dorește ca ea să devină soția tânărului rege Ludovic al XV-lea al Franței și să domnească la Versailles.

Dar, după ce o creatură din pădure dezvăluie o profeție, viața Elisabetei este dată peste cap: tatăl îi moare brusc, iar pentru că singurul ei frate fusese deja executat, mama ei urcă pe tronul Rusiei. Iar când prietenii se transformă curând în inamici, prințesa începe să se teamă pentru libertatea și viața ei. Dar, deși soarta o pune deseori la încercare, dragostea adevărată și pasiunea arzătoare o ajută să devină o femeie puternică. Astfel, când coroana imperială îi revine unui țar care la vremea aceea era doar un copil, Elisabeta trebuie să ia o hotărâre crudă: să preia frâiele puterii și să facă rău unui copil nevinovat ori să aibă soarta fratelui ei ucis.

Ascunsă în spatele unei fațade superbe și extrem de decadente, Curtea imperială rusă este un cuib de vipere dominate de intrigi și ambiții nemăsurate. Și numai o femeie extrem de curajoasă și de vicleană precum Elisabeta se poate dovedi demnă să stea pe tronul lui Petru cel Mare.

 

„O împletire fascinantă între nesfârșitele uneltiri, violență și desfrânarea fără limite a vieții de la Curtea imperială.Mail on Sunday

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 oct. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Ellen Alpsten
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 372
ISBN : 978-630-319-333-5