- 40%

- 40%

-40.01%

Logodnă de conveniență

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Autoare a unor ghiduri de călătorie, domnișoara Amity Doncaster este obișnuită cu aventurile și riscurile. Benedict Stanbridge, om de știință și spion al Coroanei britanice, a avut de înfruntat tot felul de pericole în ținuturi îndepărtate. Acum însă, pentru amândoi amenințarea este șocant...

Autoare a unor ghiduri de călătorie, domnișoara Amity Doncaster este obișnuită cu aventurile și riscurile. Benedict Stanbridge, om de știință și spion al Coroanei britanice, a avut de înfruntat tot felul de pericole în ținuturi îndepărtate. Acum însă, pentru amândoi amenințarea este șocant de aproape...

Nimeni nu s-ar aștepta să fie răpit pe o stradă din Londra în miezul zilei, dar Amity Doncaster abia reușește să scape cu viață după ce este atrasă în capcană de un individ care îi șoptește la ureche vorbe de o cruzime extremă. Tânăra femeie se salvează doar grație inteligenței sale – și armei secrete pe care o poartă mereu asupra ei.

Atacatorul, un ucigaș în serie botezat de presă Mirele, va acționa din nou în scurt timp, căci pare obsedat de legătura aparent scandaloasă a lui Amity  cu Benedict Stanbridge – de fapt, o frumoasă prietenie înfiripată pe vasul Steaua Nordului în drum spre New York.

Cei doi își vor uni forțele atât pentru a-l identifica pe  asasin, cât și pentru a rezolva o afacere complicată de spionaj. Sentimentele care iau naștere pe parcursul acestei colaborări vor rezista oare încercărilor prin care trebuie să treacă?

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0343-2
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  25 ian. 2016
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0343-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate