- 40%

- 40%

Mai presus de timp

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Mai presus de timp


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

 La petrecerea de nunt─â a lui Alix Madsen cu Jared Montgomery, v─ârul mirelui, Graydon, nu-╚Öi poate lua ochii de la domni╚Öoara de onoare, Toby Wyndam. Este fascinat de ea, dar nu numai pentru frumuse╚Ťea ei discret─â sau pentru modul ├«n care ├«l face s─â r├ód─â. Toby posed─â abilitatea cu adev─ârat remarcabil─â de a-l deosebi...

 La petrecerea de nunt─â a lui Alix Madsen cu Jared Montgomery, v─ârul mirelui, Graydon, nu-╚Öi poate lua ochii de la domni╚Öoara de onoare, Toby Wyndam. Este fascinat de ea, dar nu numai pentru frumuse╚Ťea ei discret─â sau pentru modul ├«n care ├«l face s─â r├ód─â. Toby posed─â abilitatea cu adev─ârat remarcabil─â de a-l deosebi pe Graydon de geam─ânul s─âu identic, Rory, ╚Öi conform unei legende de familie, un asemenea har o transform─â ├«n Adev─ârata lui dragoste.

Dar Graydon ╚Ötie c─â nu exist─â nici o posibilitate ca ei s─â fie vreodat─â ├«mpreun─â, c─âci, ├«n calitate de mo╚Ötenitor regal, trebuie s-o ia de so╚Ťie pe femeia cu rang nobil care a fost aleas─â pentru el. Cu toate acestea, atras de Toby, o roag─â s─â-l ajute s─â se ascund─â pe insula Nantucket pentru o s─âpt─âm├ón─â, departe de responsabilit─â╚Ťile oficiale. Cum am├óndoi ╚Ötiu c─â nu pot avea o rela╚Ťie amoroas─â, ├«╚Öi promit c─â nu vor fi dec├ót prieteni.

Dar magia insulei ╚Öi for╚Ťe necunoscute intervin, arunc├ónd asupra lor o vraj─â seduc─âtoare, conving├óndu-i c─â, dac─â le este destinat s─â fie ├«mpreun─â, trebuie s─â lupte s─â schimbe trecutul, dar ╚Öi viitorul.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Nov 2014
Numar pagini:
attribute_icon
360
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-165-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  30 nov. 2014
Autor(i)  :  Jude Devereaux
Numar pagini  :  360
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-741-165-2