- 55%

Așteptându-l pe Nick

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Frederica Kimball are trei scopuri, acum că s-a mutat la New York: să-și găsească o casă care să-i placă, să se afirme că textier pe Broadway și să-l facă pe Nick LeBeck să se îndrăgostească nebunește de ea. Căci Freddie a așteptat toată viața să crească… să devină femeie… să vina ziua în care Nick o va iubi și el la fel de mult cum îl iubește și ea, încă de când avea 14 ani. Iar acum așteptarea a luat sfârșit, iar ea este pregătită!

Pentru Nick, Freddie a fost mereu o soră mai mică, dulce și adorabilă. Brusc însă, el se trezește că are în față o femeie încăpățânată, pasională și superbă, care îi dă lumea peste cap. El este un compozitor de succes, iar colaborarea cu Freddie nu face decât să îi dea un avânt și mai mare. Dar Nick este un bărbat chinuit, cu un trecut pe care vrea să-l îngroape cu orice preț, dar care, uneori, iese la suprafață și îi determină acțiunile.

Împreună, amândoi învață multe despre viață și dragoste, însă Nick trebuie să capete încredere, că să nu lase durerea trecutului să îi afecteze prezentul și să îi amenințe pe toți cei implicați. Căci ceea ce și-a dorit întotdeauna este mai aproape decât și-ar fi imaginat…

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 nov. 2017
Colectie : Lira
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 226
ISBN : 978-606-33-2248-8