lipsă stoc

- 55%

Biblia burlacilor

0% of 100
RRP: 19,90 lei Preț special 8,96 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,90 lei Preț special 8,96 lei

Edward Lovell, de curând devenit conte, poartă pe umeri o responsabilitate importantă: să readucă posesiunile familiei la grandoarea de altădată. Iar pentru acest lucru nu are nevoie doar de o soție – ci de una bogată. Mulțumită Bibliei burlacilor, broșura scandaloasă care enumeră toate debutantele și averile lor, Edward are deja în minte o anumită domnișoară. Tot ce trebuie acum să facă este să o convingă pe femeia căreia i-a fost încredințată sarcina de a-i găsi tinerei un soț potrivit de faptul că el este acel bărbat. Dar există și o complicație: femeia respectivă este nimeni alta decât singura pe care Edward a iubit-o cu adevărat vreodată – și pe care a părăsit-o în mod nesăbuit în tinerețe.

Iar acum, Lady Anne Howard, tânără văduvă, este mai frumoasă ca niciodată…

Anne nu mai are de gând să își lase sufletul călcat în picioare pentru a doua oară, căci, cu ani în urmă, Edward, bărbatul pe care îl adora, i-a distrus toate visurile la un viitor fericit. Acum același Edward intenționează să se însoare cu tânăra pe care Anne trebuie s-o protejeze de pețitori lipsiți de scrupule. Însă cine o va proteja pe Anne de contele care încă are inima ei?

 

„Mia Marlowe dovedește că se pricepe de minune să creeze eroine puternice și eroi irezistibil de sexy!“ USA Today

 

Mia Marlowe a primit numeroase elogii încă de la debut, romanele ei fiind prezențe constante în topurile New York Times și Publishers Weekly. Până în prezent, cărțile ei au fost traduse în 12 limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Mia Marlowe
Traducator(i) : Valeria Iordăchescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-4460-2