- 25%

Biblia burlacilor

Preț special 14,93 lei

Reducere 25%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 10.12.2020

Edward Lovell, de curând devenit conte, poartă pe umeri o responsabilitate importantă: să readucă posesiunile familiei la grandoarea de altădată. Iar pentru acest lucru nu are nevoie doar de o soție – ci de una bogată. Mulțumită Bibliei burlacilor, broșura scandaloasă care enumeră toate debutantele și averile lor,...

Edward Lovell, de curând devenit conte, poartă pe umeri o responsabilitate importantă: să readucă posesiunile familiei la grandoarea de altădată. Iar pentru acest lucru nu are nevoie doar de o soție – ci de una bogată. Mulțumită Bibliei burlacilor, broșura scandaloasă care enumeră toate debutantele și averile lor, Edward are deja în minte o anumită domnișoară. Tot ce trebuie acum să facă este să o convingă pe femeia căreia i-a fost încredințată sarcina de a-i găsi tinerei un soț potrivit de faptul că el este acel bărbat. Dar există și o complicație: femeia respectivă este nimeni alta decât singura pe care Edward a iubit-o cu adevărat vreodată – și pe care a părăsit-o în mod nesăbuit în tinerețe.

Iar acum, Lady Anne Howard, tânără văduvă, este mai frumoasă ca niciodată…

Anne nu mai are de gând să își lase sufletul călcat în picioare pentru a doua oară, căci, cu ani în urmă, Edward, bărbatul pe care îl adora, i-a distrus toate visurile la un viitor fericit. Acum același Edward intenționează să se însoare cu tânăra pe care Anne trebuie s-o protejeze de pețitori lipsiți de scrupule. Însă cine o va proteja pe Anne de contele care încă are inima ei?

 

„Mia Marlowe dovedește că se pricepe de minune să creeze eroine puternice și eroi irezistibil de sexy!“ USA Today

 

Mia Marlowe a primit numeroase elogii încă de la debut, romanele ei fiind prezențe constante în topurile New York Times și Publishers Weekly. Până în prezent, cărțile ei au fost traduse în 12 limbi.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
137x200
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-33-4460-2
Traducător(i):
Valeria Iordăchescu
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate