- 40%

- 40%

Chipurile dragostei

Autor: Eileen Goudge
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Chipurile dragostei


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

La cincisprezece ani de la absolvirea facultății, Jay, Franny, Emerson și Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viața i-a purtat pe fiecare în direcții diferite - Jay este însurat și așteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta își dorește, dar este conștientă că șansele...

La cincisprezece ani de la absolvirea facultății, Jay, Franny, Emerson și Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viața i-a purtat pe fiecare în direcții diferite - Jay este însurat și așteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta își dorește, dar este conștientă că șansele să-și găsească sufletul pereche devin tot mai mici cu fiecare zi. Emerson, o femeie de familie bună, acum divorțată și mamă singură, este atrasă de un bărbat care sfidează normele clasei sociale în care ea a crescut. Iar Stevie a aflat de curând un adevăr șocant, care i-a dezvăluit răspunsul la un secret de familie păstrat cu îndârjire ani de-a rândul. Acum relațiile dintre cei patru prieteni capătă o turnură surprinzătoare, care va schimba fundamental ceea ce gândește fiecare despre familie și prietenie. Un lucru este însă sigur: toți își vor găsi împlinirea dorințelor secrete în ultimul loc pe care și l-ar fi imaginat și vor descoperi că familia reprezintă mai puțin o legătură de sânge și mai mult dragostea profundă a celui care te acceptă exact așa cum ești.

Eileen Goudge este una dintre cele mai bune autoare de romane de dragoste contemporane. Bestsellerurile ei, vândute în prezent în peste 5 milioane de exemplare, au urcat rapid în fruntea topurilor New York Times și Publishers Weekly.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-147-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 ian. 2019
Autor(i)  :  Eileen Goudge
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-686-147-2