- 50%

Craiul pe care il iubesc

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei

SERIA ÔÇ×PU╚śTII DIN COVENT GARDENÔÇť

Gideon Harrow ╚Öi-a petrecut ├«ntreaga via╚Ť─â ├«n subteranele Londrei, iar acum vrea s─â-╚Öi schimbe destinul. Ho╚Ť vestit ╚Öi escroc niciodat─â dovedit, ├«╚Öi face planuri s─â mai dea o ultim─â spargere, dup─â care s─â se retrag─â. Dar lucrurile nu se potrivesc nicicum dup─â gustul lui, a╚Öa c─â ajunge la m├óna uneia dintre cele mai bine p─âzite domni╚Öoare din ├«nalta societate: Lady Susanna Derring.

Susanna a fost mereu o membră a clasei nobiliare, sub papucul unei mame exigente, și nu-și dorește decât să evadeze din închisoarea ei de aur. Când se trezește cu un crai fermecător la picioare (literalmente!), se bucură de ocazia de a avea o aventură înainte de a se mărita cu vreun domn plicticos. Dar când se avântă în lumea despre care nu știe nimic, constată cu uimire că nimic și nimeni, nici măcar Gideon, nu sunt ce par a fi.

 

Shana Galen a fost nominalizat─â de trei ori la premiile Rita ╚Öi este autoarea a numeroase bestselleruri. Pove╚Ötile ei de dragoste din vremea Regen╚Ťei farmec─â prin dialogurile spumoase ╚Öi aventurile interesante ale personajelor principale

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 aug. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Shana Galen
Traducator(i) : Alexandra Cernat
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-7829-4