Cucerirea lui Lady Cassandra

Nota ta:
40 % of 100
24,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

SERIA "CVARTETUL FAIRBOURNE"

Deopotriv─â frumoas─â ╚Öi extrem de ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â, Lady Cassandra Varnham sfideaz─â regulile ├«naltei societ─â╚Ťi c├ónd refuz─â s─â se m─ârite cu b─ârbatul care i-a compromis reputa╚Ťia. Acum, ├«nstr─âinat─â de propria familie, Cassandra ├«ncearc─â s─â ├«╚Öi asigure un trai decent ╚Öi s─â duc─â o via╚Ť─â lini╚Ötit─â. Bijuteriile pe care le-a scos recent la licita╚Ťie i-au adus un c├ó╚Ötig care ├«i poate asigura o oarecare lini╚Öte, ├«ns─â obiectul cel mai de pre╚Ť dintre cele scoase la v├ónzare nu a fost ├«nc─â achitat de c─âtre cump─âr─âtor - chipe╚Öul viconte Ambury.

Pentru Ambury, este de ajuns s─â arunce o privire spre Cassandra pentru a ╚Öi-o imagina al─âturi de el... Nu a hot─âr├ót ├«ns─â din senin s─â cumpere cea mai scump─â bijuterie v├óndut─â de aceasta, ci a avut un motiv bine ├«ntemeiat: b─ânuie╚Öte c─â respectiva bijuterie a fost furat─â de la familia lui, poate chiar de Cassandra sau de m─âtu╚Öa ei. De╚Öi fermecat, Ambury ╚Ötie c─â nu trebuie s─â se lase prad─â fanteziilor erotice tocmai cu femeia care l-a distrus pe bunul lui prieten, b─ârbatul cu care ea a refuzat s─â se c─âs─âtoreasc─â. Pe m─âsur─â ce rela╚Ťia lor devine tot mai apropiat─â, pasiunea ce izbucne╚Öte ├«ntre ei va scoate la lumin─â secrete care vor schimba definitiv vie╚Ťile am├óndurora...

 

Madeline Hunter a debutat în anul 2000 și de atunci a publicat 24 de romane, tipărite în peste 6 milioane de exemplare și traduse în 12 limbi. Aflată pe lista de bestselleruri din New York Times, USA Today și Publishers Weekly, ea a câștigat de două ori prestigiosul premiu RITA.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 24 oct. 2017
Colectie : Lira
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-2240-2