- 45%

- 45%

-44.97%

Cucerirea unui duce

Autor: Lenora Bell
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Cucerirea unui duce


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 10,95┬álei

Versiuni disponibile

SERIA „DUCI F─éR─é ONOARE“ James, scandalosul ╚Öi deloc civilizatul duce de Harland, are nevoie de o so╚Ťie cu reputa╚Ťie impecabil─â, cu care s─â încheie o în╚Ťelegere reciproc avantajoas─â. Poftele trupe╚Öti sunt interzise, iar dragostea nici nu intr─â în discu╚Ťie.Lui Charlene Beckett, fiica...

SERIA „DUCI F─éR─é ONOARE“

James, scandalosul ╚Öi deloc civilizatul duce de Harland, are nevoie de o so╚Ťie cu reputa╚Ťie impecabil─â, cu care s─â încheie o în╚Ťelegere reciproc avantajoas─â. Poftele trupe╚Öti sunt interzise, iar dragostea nici nu intr─â în discu╚Ťie.
Lui Charlene Beckett, fiica ilegitim─â ╚Öi nerecunoscut─â a unui conte ╚Öi totodat─â o femeie crescut─â pentru a fi curtezan─â, tocmai i s-a oferit o sum─â generoas─â, în m─âsur─â s─â schimbe pentru totdeauna în bine via╚Ťa ei, a surorii ╚Öi a mamei sale. Condi╚Ťia este ca ea s─â se dea drept sora ei vitreg─â, Lady Dorothea, ╚Öi s─â ob╚Ťin─â cererea în c─âs─âtorie din partea ducelui. Pentru asta nu trebuie decât s─â îndeplineasc─â vreme de trei zile câteva cerin╚Ťe:
• S─â fie o englezoaic─â delicat─â ╚Öi impecabil─â
• S─â respire, s─â zâmbeasc─â ╚Öi s─â fac─â plec─âciuni îmbr─âcat─â cu ni╚Öte rochii imposibil de strâmte
• S─â farmece ╚Öi s─â seduc─â un afurisit de duce
• S─â-l ╚Ťin─â pe sus-numitul duce departe, cât mai departe de inima ei
Când secretele ies la iveal─â ╚Öi pasiunea începe s─â clocoteasc─â, James se vede nevoit s─â hot─ârasc─â dac─â ultima femeie pe care s-ar cuveni s-o doreasc─â e cu adev─ârat fiin╚Ťa de care are el disperat─â nevoie. Iar Charlene trebuie s─â decid─â dac─â promisiunea unei vie╚Ťi noi ╚Öi cu totul diferite merit─â s─â ri╚Öte totul… inclusiv propria inim─â.

Lenora Bell a câ┼čtigat premiul Golden Heart din partea Asocia┼úiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, la categoria Best Historical Romance, în 2014. Aceast─â distinc╚Ťie nea┼čteptat─â a impulsionat-o s─â înceap─â seria „Duci f─âr─â onoare“, din care fac parte unele dintre cele mai a╚Öteptate bestelleruri ale momentului.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Nov 2016
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0988-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  21 nov. 2016
Autor(i)  :  Lenora Bell
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-33-0988-5