lipsă stoc

- 55%

Cea mai norocoasa lady

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „REBELII DE PE FIFTH AVENUE“

EA ESTE FEMEIA PE CARE NIMENI NU O OBSERVĂ...

Timida moștenitoare Alice Lusk s-a săturat să fie trecută cu vederea de toți burlacii. Ceva trebuie să se schimbe, altfel va fi nevoită să se mărite cu un bărbat a cărui singură dorință este averea ei. Trebuie să devină o sirenă, o femeie care i-ar face sângele unui bărbat să fiarbă... și tocmai a întâlnit craiul perfect pentru a o învăța.

EL ESTE SUFLETUL FIECĂREI PETRECERI...

Christopher Ward, zis Kit, plănuiește să deschidă un club în New York și este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l angaja pe cel mai bun bucătar din oraș care să-i garanteze succesul. Chiar dacă pentru asta trebuie să dea lecții de seducție unei fete bătrâne care este o cunoștință a bucătarului. Lecțiile lor din dormitor devin pasionale, iar Alice este o elevă mult mai bună decât anticipase Kit. Când domnii din societate încep să o bage în seamă, Kit trebuie să încerce să o cucerească pe Alice pe alte căi... Dar oare nu este prea târziu pentru a-i câștiga inima?

 

Joanna Shupe a scris până în prezent 11 romane, considerate printre cele mai bune ale genului historical romance. În 2013 a câștigat prestigiosul premiu Golden Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 aug. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Joanna Shupe
Traducator(i) : Oana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-9528-4