lipsă stoc

Sclavul iubirii

0% of 100
24,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „REBELII SOCIETĂȚII “

„N-AI NICI UN PIC DE DECENȚĂ? “

Misionara Sarah Fisher nu a întâlnit niciodată pe cineva precum căpitanul Martín Bouchard. Este cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată. De o masculinitate copleșitoare, îmbrăcat elegant în ciuda lunilor petrecute pe mare, el este stăpân peste toți și toate: peste toți, mai exact cu excepția lui Sarah. Dar acest lucru este pe cale să se schimbe, deoarece Sarah a cumpărat mila lui Bouchard cu singurul lucru pe care îl are de vânzare: corpul ei.

„ABSOLUT DELOC...“

În ciuda ofertei ei scandaloase, Martín nu are nici o îndoială că Sarah este virgină, și încă una delicioasă. Dar, în loc să se culce cu ea, se trezește privind în țeava propriului pistol. În mod clar, cu cât mai mult timp stă pe nava lui, cu atât mai mari sunt șansele ca ea să ajungă chiar și căpitan, la naiba! Cel mai exasperant lucru dintre toate însă este acela că ea pătrunde dincolo de exteriorul lui perfect și îl vede pe omul cu sufletul rănit din interior. Poate Martín să-și depășească trecutul scandalos la timp pentru a avea un viitor alături de prima femeie care i-a găsit și i-a cucerit inima?

 

Minerva Spencer scrie romane romantice din epoca Regency și îi place ficțiunea istorică pentru că își dorește să evadeze în trecut atunci când se relaxează. De asemenea, adoră finalurile fericite și să spună povești despre oameni interesanți.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 iun. 2022
Colectie : Alma
Traducator(i) : Liliana Dănescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-9315-0