lipsă stoc

- 55%

Cea mai dorita mireasa

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Atunci când desfrânatul lord Blackstone se întoarce la Londra, doamnele din înalta societate îi aruncă priviri pline de subînțeles, iar prietenii îi trâmbițează de zor aventurile amoroase.

Nimeni nu și-ar putea închipui că poveștile sordide despre faptul că ar avea un harem și despre faimosul tablou în care apare voluptoasa lui amantă nu sunt altceva decât o perdea de fum, în spatele căreia se ascund o promisiune de onoare și o misiune secretă ce are ca scop anihilarea unui agent străin deosebit de periculos. O singură femeie rămâne imună la atracția senzuală pe care o exercită lordul Blackstone.

Violet Hammersley, fiica unui bancher, crede că își poate controla pe deplin viața și pasiunile.

Asta, până când fratele ei, care deține un raport de importanță vitală pentru guvernul britanic, este dat dispărut, iar guvernul hotărăște ca Blackstone să facă parte din echipa care investighează cazul. Așa că Violet, dacă vrea să își regăsească fratele, trebuie să acționeze în strânsă legătură cu bărbatul care i-a frânt inima cândva, fără să cedeze puternicului impuls de a se îndrăgosti din nou de el...

 

Kate Moore este autoarea a 17 romane, nominalizate pentru premii prestigioase ale genului, cum ar fi Golden Heart, Book Buyers Best Award și RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 mai 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Kate Moore
Traducator(i) : Anca Mihăilescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-9164-4