- 40%

- 40%

Dansul umbrelor

Autor: Julie Garwood
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Dansul umbrelor


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Jordan Buchanan este fericit─â c─â fratele ╚Öi cea mai bun─â prieten─â a ei se c─âs─âtoresc. Nunta este grandioas─â, reflect├ónd importan╚Ťa evenimentului, c─âci Dylan Buchanan ╚Öi Kate MacKenna reprezint─â fiecare o dinastie ilustr─â. Totul decurge perfect p├ón─â la apari╚Ťia unui oaspete nepoftit – profesorul de istorie...

Jordan Buchanan este fericit─â c─â fratele ╚Öi cea mai bun─â prieten─â a ei se c─âs─âtoresc. Nunta este grandioas─â, reflect├ónd importan╚Ťa evenimentului, c─âci Dylan Buchanan ╚Öi Kate MacKenna reprezint─â fiecare o dinastie ilustr─â. Totul decurge perfect p├ón─â la apari╚Ťia unui oaspete nepoftit – profesorul de istorie medieval─â Horace MacKenna, care avertizeaz─â cu privire la vrajba continu─â dintre cele dou─â clanuri, cu originea ├«ntr-un conflict str─âvechi din Sco╚Ťia.

Cum Jordan a dus ├«ntotdeauna o via╚Ť─â echilibrat─â ╚Öi ╚Öi-a folosit inteligen╚Ťa ╚Öi judecata pentru a reu╚Öi ├«n afaceri, afirma╚Ťiile profesorului o intrig─â, f─âr─â ├«ns─â a o convinge. Dar la provocarea lansat─â de Noah Clayborne, coleg la FBI ╚Öi prieten cu fratele s─âu, decide s─â cerceteze povestea profesorului ╚Öi porne╚Öte spre pr─âfuitul or─â╚Öel Serenity din Texas, unde locuie╚Öte MacKenna.

├Än acea comunitate restr├óns─â, unde nu se poate p─âstra nici un secret, Jordan este prins─â ├«n ╚Ťes─âtura unor intrigi ╚Öi amenin╚Ť─âri terifiante. Pe fundalul alc─âtuit din crime, minciuni ╚Öi tr─âd─âri se na╚Öte ├«ns─â ╚Öi o nea╚Öteptat─â poveste de dragoste, care ├«i va da peste cap lui Jordan via╚Ťa ordonat─â cu at├óta migal─â.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
May 2015
Numar pagini:
attribute_icon
288
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-554-4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  10 mai 2015
Autor(i)  :  Julie Garwood
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-741-554-4