- 35%

Dincolo de aparențe

Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
O întâmplare dramatică aduce laolaltă patru destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii și triumful puterii și al demnității umane în fața sorții.Eliberat dintr-o închisoare californiană după patru ani, Peter Morgan jură să-și repare greșelile din trecut în fața familiei pe care a...

O întâmplare dramatică aduce laolaltă patru destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii și triumful puterii și al demnității umane în fața sorții.

Eliberat dintr-o închisoare californiană după patru ani, Peter Morgan jură să-și repare greșelile din trecut în fața familiei pe care a lăsat-o în urmă. Tot atunci, Carl Waters, un ucigaș condamnat, primește dreptul la libertate și la noi fărădelegi. În aceeași noapte, în San Francisco, detectivul Ted Lee se întoarce într-o casă pustie; de aproape trei decenii de ani trăiește numai pentru slujbă, îndepărtându-se tot mai mult de soția lui. În cealaltă parte a orașului, în cartierul exclusivist Pacific Heights, o mamă încearcă să-și apere cei trei copii de panica în care se scufundă pe zi ce trece, căci la patru luni după moartea soțului ei, Fernanda Barnes se află în fața unui munte de datorii pe care nu le poate plăti. și deși nu-și imagina o pierdere și mai mare, o adevărată tragedie îi zguduie familia din temelii – și îl aduce pe detectivul Ted Lee în viața ei. Un om de o integritate fără cusur, Lee devine curând singura persoană care încearcă să salveze familia Fernandei de o soartă cumplită... și poate să-i ofere o nouă șansă la fericire.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jun 2013
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
336
ISBN:
978-606-686-070-3
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate