- 40%

- 40%

Dincolo de aparențe

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Dincolo de aparențe


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

O întâmplare dramatică aduce laolaltă patru destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii și triumful puterii și al demnității umane în fața sorții.Eliberat dintr-o închisoare californiană după patru ani, Peter Morgan jură să-și repare greșelile din trecut în fața familiei pe care a...

O întâmplare dramatică aduce laolaltă patru destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii și triumful puterii și al demnității umane în fața sorții.

Eliberat dintr-o închisoare californiană după patru ani, Peter Morgan jură să-și repare greșelile din trecut în fața familiei pe care a lăsat-o în urmă. Tot atunci, Carl Waters, un ucigaș condamnat, primește dreptul la libertate și la noi fărădelegi. În aceeași noapte, în San Francisco, detectivul Ted Lee se întoarce într-o casă pustie; de aproape trei decenii de ani trăiește numai pentru slujbă, îndepărtându-se tot mai mult de soția lui. În cealaltă parte a orașului, în cartierul exclusivist Pacific Heights, o mamă încearcă să-și apere cei trei copii de panica în care se scufundă pe zi ce trece, căci la patru luni după moartea soțului ei, Fernanda Barnes se află în fața unui munte de datorii pe care nu le poate plăti. și deși nu-și imagina o pierdere și mai mare, o adevărată tragedie îi zguduie familia din temelii – și îl aduce pe detectivul Ted Lee în viața ei. Un om de o integritate fără cusur, Lee devine curând singura persoană care încearcă să salveze familia Fernandei de o soartă cumplită... și poate să-i ofere o nouă șansă la fericire.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jun 2013
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-070-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  10 iun. 2013
Autor(i)  :  Danielle Steel
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-686-070-3