- 50%

- 50%

Doar dragostea contează

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 9,59 lei

Reducere 50%

lipsă stoc

Descriere Doar dragostea contează

Cu ani în urmă, când Isabelle Mears mai era încă o domnișoară tânără și prea mândră, și-a sacrificat inocența de dragul unui bărbat lipsit de onoare. Deși compromisă și alungată din înalta societate, a muncit din greu pentru a-i oferi un acoperiș deasupra capului fiului său...

Descriere Doar dragostea contează

Cu ani în urmă, când Isabelle Mears mai era încă o domnișoară tânără și prea mândră, și-a sacrificat inocența de dragul unui bărbat lipsit de onoare. Deși compromisă și alungată din înalta societate, a muncit din greu pentru a-i oferi un acoperiș deasupra capului fiului său ilegitim, Jack.

Jurând să nu mai aibă vreodată de-a face cu vreun bărbat, Isabelle nu este pregătită pentru fiorul de dorință care îi străbate trupul atunci când un străin chipeș îi salvează fiul zvăpăiat de șase ani din apele învolburate ale oceanului.

George Upperton este un gentleman care are probleme din pricina datoriilor, a femeilor și a unei familii care se amestecă tot timpul în treburile sale. Din toate punctele de vedere, el este ultimul bărbat de pe pământ de care Isabelle să fie atrasă. Dar singurătatea este un partener de viață dur, iar precauția este învinsă de dorință… deși Isabelle este convinsă că fericirea nu poate fi găsită în brațele unui libertin neîmblânzit.

Însă în clipa în care Jack este răpit, Isabelle descoperă adâncimile nebănuite ale devoțiunii lui George… și cât de departe va merge un om bun pentru a lupta pentru femeia a cărei iubire contează pentru el mai mult decât orice pe lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Dec 2015
Tip coperta:
Broșată
Format:
140 x 200
Nr. pagini:
320
ISBN:
978-606-33-0344-9
Categorie:
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate