- 40%

- 40%

Doar dragostea contează

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Doar dragostea contează


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Cu ani în urmă, când Isabelle Mears mai era încă o domnișoară tânără și prea mândră, și-a sacrificat inocența de dragul unui bărbat lipsit de onoare. Deși compromisă și alungată din înalta societate, a muncit din greu pentru a-i oferi un acoperiș deasupra capului fiului său...

Cu ani în urmă, când Isabelle Mears mai era încă o domnișoară tânără și prea mândră, și-a sacrificat inocența de dragul unui bărbat lipsit de onoare. Deși compromisă și alungată din înalta societate, a muncit din greu pentru a-i oferi un acoperiș deasupra capului fiului său ilegitim, Jack.

Jurând să nu mai aibă vreodată de-a face cu vreun bărbat, Isabelle nu este pregătită pentru fiorul de dorință care îi străbate trupul atunci când un străin chipeș îi salvează fiul zvăpăiat de șase ani din apele învolburate ale oceanului.

George Upperton este un gentleman care are probleme din pricina datoriilor, a femeilor și a unei familii care se amestecă tot timpul în treburile sale. Din toate punctele de vedere, el este ultimul bărbat de pe pământ de care Isabelle să fie atrasă. Dar singurătatea este un partener de viață dur, iar precauția este învinsă de dorință… deși Isabelle este convinsă că fericirea nu poate fi găsită în brațele unui libertin neîmblânzit.

Însă în clipa în care Jack este răpit, Isabelle descoperă adâncimile nebănuite ale devoțiunii lui George… și cât de departe va merge un om bun pentru a lupta pentru femeia a cărei iubire contează pentru el mai mult decât orice pe lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Dec 2015
Numar pagini:
attribute_icon
320
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0344-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  23 dec. 2015
Autor(i)  :  Ashlyn Macnamara
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 200
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-33-0344-9