- 40%

Ducele bastard

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei

SERIA ÔÇ×DIAMANTE NE╚śLEFUITEÔÇť

Juliette Matthews ├«╚Öi dore╚Öte s─â fie mai mult dec├ót un ornament frumos la bra╚Ťul unui so╚Ť cu titlu nobiliar ╚Öi prin urmare ├«╚Öi propune s─â-i ajute pe cei mai pu╚Ťin noroco╚Öi dec├ót ea. ├Äns─â folosirea averii recent dob├óndite se dovede╚Öte a fi mai complicat─â dec├ót se a╚Öteptase, ├«ntruc├ót tinerele din aristocra╚Ťie nu obi╚Önuiesc s─â ├«╚Öi ri╚Öte siguran╚Ťa pentru un scop nobil. Tocmai de aceea apeleaz─â la singurul b─ârbat care o poate ajuta s─â-╚Öi duc─â misiunea p├ón─â la cap─ât ÔÇô un doctor apreciat ╚Öi extrem de chipe╚ÖÔÇŽ ╚Öi mult prea onorabil pentru a da curs atrac╚Ťiei dintre ei.

Florian Lowell devine ├«n mod nea╚Öteptat mo╚Ötenitorul ducelui de Redding, un statut foarte diferit fa╚Ť─â de cel de medic dedicat profesiei. ╚śi chiar dac─â mo╚Ötenirea ├«l face cel mai r├óvnit burlac din ├«nalta societate, Juliette este intangibil─â pentru el, fiindc─â, dac─â circumstan╚Ťele scandaloase ale na╚Öterii lui ar deveni cunoscute, reputa╚Ťiile am├óndurora ar fi iremediabil distruse.

├Äns─â c├ónd via╚Ťa lui Juliette este amenin╚Ťat─â, Florian trebuie s─â ri╚Öte totul ÔÇô inclusiv propria inim─â, ce nu poate fi ├«mbl├ónzit─â dec├ót de o singur─â femeie.

 

ÔÇ×O eroin─â inteligent─â ╚Öi sincer─â, un erou mult prea onorabil, o und─â potrivit─â de pericol ╚Öi o poveste de dragoste care explodeaz─â cu pasiune ÔÇô un roman care v─â va ├«nc├ónta.ÔÇť USA Today

 

Sophie Barnes s-a n─âscut ├«n Danemarca, dar a locuit p├ón─â acum ├«n cinci ╚Ť─âri de pe trei continente, ╚Öi vorbe╚Öte daneza, engleza, franceza, spaniola... ╚Öi rom├óna. A debutat ├«n 2012 ╚Öi de atunci a publicat 22 de romane, foarte apreciate de public.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 iul. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Sophie Barnes
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-3819-9