- 50%

- 50%

Dulce-amarui

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

Fiind două perechi de gemene, cele patru surori Latimer sunt foarte atașate una de alta. Și totuși, fiecare dintre aceste tinere pline de viață are propriul vis: Edda vrea să fie medic, Grace își dorește să se căsătorească – spre deosebire de Tufts care vrea să rămână celibatară –, iar Kitty aspiră să fie...

Fiind două perechi de gemene, cele patru surori Latimer sunt foarte atașate una de alta. Și totuși, fiecare dintre aceste tinere pline de viață are propriul vis: Edda vrea să fie medic, Grace își dorește să se căsătorească – spre deosebire de Tufts care vrea să rămână celibatară –, iar Kitty aspiră să fie cunoscută pentru ceva mai mult decât pentru chipul ei.

Toate sunt celebre în New South Wales pentru frumusețea, istețimea și ambiția lor, dar, pe măsură ce pășesc pe drumul maturității la începutul secolului XX, viitorul le oferă perspective limitate. Împreună decid să se înscrie într-un program de instruire pentru infirmiere – o opțiune nouă pentru femeile din acele timpuri. Și în vreme ce criza economică aruncă o umbră sumbră asupra lumii care se schimbă în jurul lor, surorile trebuie să cântărească bine deciziile legate de carieră, de dragoste și de ceea ce prețuiesc cel mai mult.

Rezultatele sunt uneori fericite, alteori dureroase, dar așa este de cele mai multe ori gustul vieții și al iubirii – dulce-amărui.

 

„Un roman plin de umor, profunzime și emoție“ People „O explorare fascinantă a legăturilor dintre surori și un tribut minunat adus familiei“ Booklist

 

COLLEEN McCULLOUGH a fost o scriitoare australiană, care și-a câștigat un binemeritat renume cu celebrul roman Pasărea Spin. Este autoarea a 11 romane și două serii – una istorică și una polițistă – foarte bine primite de critici și de cititori.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
480
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6711-3
Traducator(i):
attribute_icon
Cristina Michaela Tache, Gabriel Florin
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate